Paramedik16 Tubatgn çok şükür rabbim onları kucağıma alıp çekip atmayı nasip etsin 🙏🏻🥰Sizde sağlıkla kucaklayın inşallah evladınızı 😊
Essraanil Paramedik16 yaaa çok şaşırdım ne geçmiş olsun canımm ne zaman gelecekleri belli olmuyor kuzucuklar iki tane olunca acele ediyor heralde bizimkiler😄😍 sağlıkla tez zamanda kavuş inşallah🙏🏻🙏🏻❤️❤️ Ben de 25 haftalığım şimdi endişelendim çok hareketliyim onunla alakası oldu mu sancılanmanın açılmanın ?
Paramedik16 Essraanil aslında çok hareketli değildim canım bir anda oldu herşey kısmet biraz bu işler Allah zamanında kucağına almayı nasip etsin inşallah
denizarenmom Paramedik16 aa cok sasirdimm ☺️ tebrik ederim saglikla gelmisler insallah bir an once kavusursunuz canimm
Paramedik16 denizarenmom çok sağol canımm bizde şaşırdık şükür ki iyiler bizim için önemli olan o varsın biraz geç kavuşuruz ne yapalım
Morning-star Paramedik16 ayy canım şaşırdım ben de hicbir sıkıntın yoktu çünkü ama minnoslar cikmak istemiş demek ki☺️ sag salim evinize çıkmak da nasip olsun inşallah 🙏🏻 kuvezde emin ellerde, cok iyi bakarlar hemencecik büyüsunler de kavusun inşallah 🥰
Morning-star Paramedik16 sen simdi kendini toparlamaya bak canım agrin sizin hemen gecsin sütünü de sagarsin. Sen ne kadar iyiysen bebisler de o kadar iyi olur🥰
Ozcankbra Paramedik16 sağ sağlim al inşalalh kucağına canım bebeklerin güzel güzel büyüsünler sen iyi sen mutlu ol ki bol bol sütün gelsin onlara da yansısın, sen nasılsın iyi misin çok ağrın filan var mı
Paramedik16 Ozcankbra çok şükür canım biraz ağrılarım var ama olsun bebeklerim iyi olsunda ben toparlarım bi şekilde
hayalperest2310 Paramedik16 çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede toparlanıp sağlıkla kucağına alırsın yavrularını 🙏
Dygky22 Paramedik16 gözünüz aydın çok şaşırdım. Daha dün ya da önceki gün ağrılar üzerine konuşmuştuk. Umarım hemencecik toparlar bebişleriniz ve siz . Kendinize dikkat edin 🍀
Yasemin97 Paramedik16 Gecmıs olsun canım Rabbım eve getırmeyı nasıp etsin bebişlerini bende 26 haftalık 1 er kılo dogurmustum zaman aslında o kadar hızlıkı bız buyuduk bıle sizinde oyle olcak 🙏🥰