Kocozge Hayalll 🤦🏻♀️ Çatı bakılmadı bana istersen bakalım dedi doktor ama ben istemedim hazır değildim bir sonraki gelişime bakalım dedim kabul etti
Sumeyyye Canisi44 her hafta çağırıyo artık ama doktorumu değiştiricem bu hafta o ne diycek bilmiyorum 🤦🏼♀️
Sedaozturk Benimde 36.haftadayım sancılarım 100 kadar çıkıyor sadece belimde ağrı hissediyorum doktorum her ihtimale karşı ciğer geliştirici ve 2 serum yaptırdı bide altan muayene etti korkutmak gibi olmasın ama baya acıdı kızlar çatı muayenesi bu olsa gerek
Canisi44 Sumeyyye bnde 34 haftalıkken gittim 2 hafta snra çağırdı şuan 36 gidecem perşembe günü yani 1 hafta sonramı çağırıyolr
ardengunes 35 te hafif sancı çıktı benim ilk defa girmiştim 10 gün sonra tekrar gel dedi işte yarın kontrol var birde bu kasılmalar nasıl oluyo bi çözemedim bugün bebeğim bi yere sürekli toplandı Karnım yamuldu mesela şimdi de oluyor ara ara acaba kasilma dedikleri böyle bişey mi
eCeCik Hana_33 en alt kısımda çıkıyor sancı kısmı çizelgede mak. 100 kadar çıkıyorsa oraıs sancı yeri işte