Kocozge Merhaba arkadaşlar Doğumu bekleyenler acaba nst değerleriniz hangi aralıklarda benim bugün 75-80 arasındaydı sancı dalgaları fakat Benin hissettiğim birşey yok kasılmalar dışında Benim gibi olan varmı doktorunuz ne açıklama yaptı bana sancılar var ama düzensiz dedi 🤷🏻♀️ Beklemeye devam 38+5 im bugün
Hatunnn Kocozge acaba nst ye girdiginizde o olcum yapilan 20 dk icinde bi ksilma oldugundami cihaz kayit ediyor yoksa genel olrak olmasimi gerek bi fikriniz var mi cok merak ediyorum belki denk gelmicek o 20 dk ya:/
Kkync Kocozge Benim de aynı çıktı ve hiçbir şey hissetmiyordum . Doktorum normal dedi. Düzenli aralıklarla sancı olursa, kanama, su gelme olursa geleceksin dedi . Önemli olan sancıların düzenli gelmesi .
Kocozge eCeCik bi önceki gidişimde 45-60 arasıydı bende şaşırdım çünkü ağrı hissetmiyorum 🤷🏻♀️ Takip et kasılmalarını dedi beni de bi panik sardı hadi hayırlısı 🙏🤲 sancı işi belli olmaz birden gelebilir dua edin bir gece ansızın gelebilir 😀🍼
Kocozge Aksa_korkmaz ben 36 da başladım ama daha erken başlayanlar olabiliyor ağrı hissedenlere bakıyorlar sanırım
Aksa_korkmaz Kocozge ben 32+2 haftalığız kemik ağrısı özellikle çatıda yaşıyorum bu gün doktoruma anlattım ağrımı fakat bakmadılar nst de erken olduğu için sanırım bir ebe arkadaş artık bakılması gerekiyor demişti de bende emin olmak için soramak istedim.
Sumeyyye Bende 36 oldum bugün bi kaç gün önce sancılarım 60 70 felandı ama ben bişey hissetmiyorum serum felan taktılar ama durmadı sancılarım bebekte inmiş aşağı bekliyoruz 🤷🏼♀️
Kocozge Sumeyyye ay bana neden normalmiş gibi davrandılar o zaman 🤦🏻♀️ 80 bile var çünkü en düşük 60 da 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Kocozge Hatunnn yirmi dk da herhangi bi sancı kaydedilmediyse zaten sancı yok demektir yani o yüzden ortalama o kadar süre bekletiliyor aşağı yukarı mesela yirmi dk da Benim epey sancı dalgam çıkmış büyüklü küçüklü
Kocozge Hayalll 🤦🏻♀️ Çatı bakılmadı bana istersen bakalım dedi doktor ama ben istemedim hazır değildim bir sonraki gelişime bakalım dedim kabul etti