Symaaas Aleynaerayy22 ben 2020 de oğluma hamileydim nst 15 tl ya şaka gibi şimdi bizim burada 60 diyorlardı daha ne olmuştur hiç bir fikrim yok malesef
Rwerdst Aleynaerayy22 aynen ama nette bilmiyorum. Dün bir sorun oldu gece gittik eşim dedi 400 diye küsüratı yoktur herhalde gelince bir sorayım yine tekrsr yazarım ona göre.
Httrkmn Aleynaerayy22 3 bin iyiymiş egepol izmire gidiyoruz muayene 415 ten 675 e cıkmıs nst ücretsizdi 50 tl artı basmıslar Dogum ücreti 7900 den 14000 e cıkmıs mecbur baska hastaneye bakıcaz doktorumuzdan cok memnunduk ama cok fahiş bi artış
Asyabuse Httrkmn yuuuh demeden geçemicem buna muayene falan hadi yine neyse dedim de doğum resmen 2 katı olmuş
Nes1903 Httrkmn ben ocağın 13 randevu aldım 415 tl dediler insallah dediğiniz gibi supriz olmaz ya çok sinir oldum şuan peki egepolde kontrole çağırıyorlarmi muayen oldum doktr 1 ay sonra gel dedi kontrol vs çağırmadı
Nesli8181 Aleynaerayy22 ben duzce de oturuyorum universite ye gidiyorum özel ve 270 TL veriyorum değişmedi fiyati
Yldzhra Hastaneler gerçekten abartıyor nst 200 tl ne demek altı üstü bir cihaz sanki doktor muayne ediyor normal doğuma bile kaç para istiyorlar bu insanlar ne yapcam bilmiyorum ben doğum paketi aldım bu yüzden kim bilir ne kadar yaptılar şuan
Aleynaerayy22 Yldzhra doğum paketi ne kadara geliyor canım hersey içinde oluyo dimi bir sonraki bebeğimde öyle yaparım heralde artık insanlar özele gidemicek hale gelmiş çok pahalı
Hilalbeby Aleynaerayy22 Ataşehir avicenna hastanesi var doktor Tülin eroglu gerçekten çok iyi bir doktor ücret olarakta nakitte indirim yapıyorlar 360 ödedim ben diye hatırlıyorum geçen hafta 400 du normalde indirim almıştım ikili tarama testi nde bile indirim almıştım tavsiye ederim
Aleynaerayy22 Hilalbeby Tekirdağ dayım ben kuzum teşekkür ederim yinede ☺️ iyiymis ne güzel indirim yapıyorlar buradakiler asla yapmaz
Rwerdst Hilalbeby aynen o da iyi diyorlar ama Nuran kıyak var ben ona gidiyorum. Çok iyi bir doktor. Nakitte indirimi ilk defa sizden duydum😂gerçi hiç nakit ödemedim. Hep banka kartıyla, kredi kartıyla falan ödedim.
Yldzhra Aleynaerayy22 ben Ankara’dayım 10 muayne 2 li tarama 3 lü tarama detaylı ultrason diğer tüm kan tahlilleri nstler sezeryan doğum 1 gece yatış oda süsleme hepsi dahil 12 bin tl anlaştım
hayalperest2310 Herseye ayrı ayrı para almaları ya muayene tahlil nst bu ne ya zaten ücretler uçuk nasıl devam edecek çok merak ediyorum tek zamla da kalınmıyor yılda kaç defa yapılıyor bu
Aleynaerayy22 hayalperest2310 ohoo yılda belki 4 5 kez zam yapıyorlar ara zamla birlikte herseye ayrı para bari 480 muayene ücreti veriyoruz nst de ücretsiz olsun dimi
Asyabuse hayalperest2310 15 haftadır aynı hastaneye gidiyorum totalde 4 ya da 5 muayene oldu herhalde 3 farklı fiyat ödedim nstyi 80diye duymuştum ve en son önümdeki kadına nst 200 dediler yılbaşından sonra nolmuştur bilmiyorum gerçekten yazık günah. Medipol megadayım. Medipol grubu fahrettin kocanın hastaneleri. Ülkenin durumu süper mükemmel enflasyon çok düşük ya niye o zaman hastanesindeki fiyatlar sürekli zamlanıyor sormak lazım. Eğer onların dediği gibi olsaydı 50 100 tl zamla geçerdi. Diğer medipollerde yapılan zam %40 civarı daha benimkine rastlamadım
hayalperest2310 Aleynaerayy22 yani nst dedikleri şey ne sanki makinaya bağlıyorlar içinde olsun bir zahmet