BeyzaNurr Hanımlar bugun 33 haftalık olduk allahın izni ile doguma çok kalmadı ilk gebeligm bir şey soracagım alışverişin çogu tam da bi yıkama ütüleme kaldı onları da yapsammı acaba ne diyorsun uz
mrymdnr BeyzaNurr Bende 33.haftamdayım yıkama işlemini bitirdim bu haftada inşallah ütüyü bitiricem hazır dursunda ne olur ne olmaz
Zgstgl BeyzaNurr bence bir an önce yapın hem aklınızdan çıksın hem de son haftalar insan ağırlaşıyor zor olabilir
sonsuzmasalim BeyzaNurr bende 34-35 haftalikken yikamayi düsünüyorum 🙈 suan 27 haftaligiz. Siz hastane cantasini ne zaman hazirladiniz?
Aybukealtintas BeyzaNurr ciddiyim valla 😂 Bir anda hazırlayıp kendi mi yoramıcam😂😂 dogurursamda kısmet 😂
Dncnjms BeyzaNurr valla bizimki önden de gidiyor o yüzden hazırlıklı olmak istedim açıkçası ☺️ Bir de ağırlaştıkça daha da zorlaşacak gibi geldi gözümde büyümeden aradan çıkardık. 1-2 haftaya çantamı da hazırlarım ki içim rahat etsin ☺️
mrymdnr BeyzaNurr Ben beyazlar ve renkliler olmak üzere ayırdım. Ama her ikisininde içine renk mendili aldım hiç bir şey olmadı
mrymdnr Dncnjms Valla bende sizin gibi düşündüm hem önden gidiyoruz hem de sezeryan olma ihtimalim var o yüzden yıkadım hazır dursun içim rahat etsin diye bende yakın zamanda hastane çantamıda hazırlamayı düşünüyorum
sonsuzmasalim bende 34-35 haftalikken yikamayi düsünüyorum 🙈 suan 27 haftaligiz. Siz hastane cantasini ne zaman hazirladiniz?
eeeqq yıka ütüle çıksın aradan sürekli bişey çıkıyı çünkü.ben 38+5 oldum hala çantamda 1-2 eksik var ve artık çok zor geliyo herşey.ben hiç ağırlaşmıcak gibi salladım herşeyi ama öyşe olmuyo😕 1-2 hafta sonra bile çok farkedicek hareketlerin
BeyzaNurr Dogrusunuz çoçuk kıyafet lerini yıkarkan özellikle detarjan yumuşatıcı aldınız mı yoksa evdekilerlede olurmu
mrymdnr BeyzaNurr Ben sadece sabun tozu kullandım Dalan Roxy yumuşatıcı kullanmadım ve 3-4 kez durulama yaptım
Fatmasnny BeyzaNurr bence yapın paketleyin. Eğer ütüyü siz yapacaksanız 35. Haftadan sonra vücut ağırlaşıyor zorlanırsınız
umranozby BeyzaNurr kesinlikle yapın yıkayıp ütüleyip güzelce hurca koyun derim zor oluyor ilerde yükünüz ağırlaşıyor birşey yapasınız gelmiyor hastane çantanızda hazır edin derim 😊
BeyzaNurr sonsuzmasalim bende onu sormuştum zaten arkadaşlara yıkayıp ütüledikten sonra hazırlamayı düşünüyorum
sonsuzmasalim BeyzaNurr anladim😊 türkiyede bebegin kiyafetlerini de götürüyorlar sanirim hastaneye. Ben almanyada yasiyorum ve burda bi anne kendi kiyafetlerini ve cikisda bebegin giyecek olan kiyafetini götürüyor. Onun disinda hep hastanede giydiriyorlar bebegi😅