Mustafayigitvebeytugannesi mylittlebabym dün yaptım az pilav kaldı bende dökmek istemedim bugünden için yanına bişey yaparım diye düşündüm köfte flan yapsam mı ki acaba olur mu
Asyabuse berceste5155 bu erkekler neden böyle yaa karnabahar brokoli pırasa ıspanak falan hep bunlara uzaydan gelmiş muamelesi yapıyolar 😂😂
defneveannesii_ Asyabuse Hahaha çok şükür benim eşim çok seviyor özellikle brokoli salatasına bayılıyoruz biz 😋🙈
bademli_puding defneveannesii_ valla ben şöyle yapıyorum patatesi haşlıyorum soyduktan sonra tabağa iri küpler halinde doğruyorum mısırı turşusu bezelyesi ketçap mayonez öyle olduğu gibi tabağa koyuyorum oldu bitti valla dışardakini aratmıyo
bademli_puding defneveannesii_ gerçekten güzel oluyo sosis falan koymuyorum ben hamile olduğum için normal zamanda onuda koyardım gerçekten tadı nefis oluyo
cahillesohbetikestim Mustafayigitvebeytugannesi zeytinyağlı pırasa yemeği olabilir bugün yapıcam bende 🤣
Mustafayigitvebeytugannesi cahillesohbetikestim pırasa ve bulgur pilavı sanki olmaz gibi ben pırasayı yaparken içine az bişey pirinç atıyorum 🥰
defneveannesii_ bademli_puding Evet ben de yeni hamileyim ben de koymam sosis 🙈 ama mutlaka deniycemm 🙏🏻😌