defneveannesii_ Kızlaar eşim akşam çalışıyor akşam yemeğinde tekim 😌 Aperitif olarak kendime ne yemek yapabiliriim? Düşün düşün bulamıyorumm🤭😅
Merveofs Benim eşim de nohutlu ıspanak çorbası istedi. Nasıl yapıldığını bilmemem dışında bir sorun yok 😬😬
defneveannesii_ Aaaysee Damak zevkimiz ortak genelde biziimm 😋 Ama işte uğraşmak istemiyorum pek aperitif olsun yeter bana 🤪
cansualisa defneveannesii_ kıymalı brokoli karnabahar az yemeğim var kızıma brokoli çorbası yaptım başka hiçbişi yok eşim izinli bakalım ne olcak
2022bebeki defneveannesii_ Eşim evde olmazsa ilk yapacağım şey dışarıdan sipariş etmektir haha🤣 ne yapacagim derdinden bir gün bari kurtulyim kafasi
defneveannesii_ 2022bebeki Hahahhsdhjs çok mantıklı ama 6+5 hamileyim dışardan yememeye özen gösteriyorum bu aralar 😇
mylittlebabym Ben ne zaman evde tek olsam nohutlu tavuklu pilav yapıp yiyorum yanına turşu ve ayranla off.🤍🫢
Merveofs defneveannesii_ yaa çok güzel bizim ben çok severim annem çok yapardı acaba bizim buralara mı özel bilemedim bak😂 ama ben hiç yapmadığım için nasıl bilmiyorum ilk defa deneyeceğim akşam 😋