humeyrasmother Sevvl vajina kemiklerinde ağrı normal mi ayakta durunca 30+3 bugün ayakta durunca ağrı oluo büyüdüğü için olabilir mi ilk gebeliğim sizde 3 trimesterde olunca sormak istedim
Tubag1 Rbd-0 acı baharatlı ekşi tüketmemelisin ve uyumadan önce birşeyler yiyip uyumamalısın bende de çok vardı doktorum bunları söyledi dikkat ediyorum şükür geçti yanmam
Gorkim Rbd-0 gaviskon tavsiye ederim kana karışmadan mide ve bağırsaktan atılıyormuş doktorum önermişti 3 ay kullandım
Sinem029 Aychovsky seninle aynıyız benimde sezeryan olucak hipertansiyon çıktı gebeliğe bağlı en geç 37.hafta alicam dedi doktor bebeği
Emiine61 Minare bende de aynı şikayetler var 37. Haftada doğum var hamilelik şekeri olduğu için… sanırım sizinle de aynı gün 🙂 Allahım hayırlısıyla kucaklarımıza bebeklerimizi almayı nasip etsin inşAllah 🤲🏻🤲🏻
Yeliz2017 Minare doğum yaklaşınca mide bulantısı mi oluyor benimde az kaldı da midem bulanıyor bazen bu belirti mi acaba
Firdevs_27 Mavininannesii34 çok hafif oluyo ama sağ kasığıma ağrı var zaman zaman sizde varmı bu şekilde
Snmzeda Mavininannesii34 Bir kaç hafta önce başladı. Pantolon giyerken çıkarırken vs. o ağrı var. 32. Haftadayım artık yürüyemiyorum resmen.
Sinem029 Mavininannesii34 bende aynıyım doktora sordum bebeğin kafası ters döndüğü için rahime baskı yapıyor dedi korkma yani