merveiyd 29 haftayı bitirdik oğlumla. Artık gece uykularında çok zorlanıyorum. Tuvalet bi yandan, rahat yatamama öbür yandan 😟 Miden ekşimesi de cabası. Var mı benim gibi saatlerdir yatakta dönen kızlar az sohbet edelim sanki 7de alarmım çalmayacak gibi…
Cns_yldz13 merveiyd aynı ben de şuan 🙄 Haftadayız mide bir yandan bebeğin sürekli hareket etmesi dönememe ağrılar bir yandan
Hulyakkus merveiyd 25 haftaligim bende aynı durumdayım 😩 tüm gün uykum var ama yatağa geçince sağa sola donemiyorum bile tam uyuyacam tuvalet geliyor iki kedim de var saolsun ayak ucunda yattıkları için onlar içinde hareket edemiyorum😴
merveiyd Selinssmz Zuzuu86 Valla çok zorlanıyorum ya, uykum var ama rahat olmadığım için kendimi bırakamıyorum, dalamıyorum bi türlü. Sizde de öyle mi
Selinssmz merveiyd ben uyuyorum ama dönerken çok zorlanıyorum ne tarafa yatarsam o taraf bacağım ve kalcam aşırı derecede ağrıyor kıpırdatamiyorum kramp girmiş gibi oluyor her donmemde aynı sorun
merveiyd Hulyakkus Ahh ahhh işimiz kolay değil, Allah yardımcımız olsun sağlıklı bi şekilde alalım evlatlarımıızı inşallah Alpivecinar Selinssmz
Birbebekannesiyim merveiyd 27 haftalık hamileyim tam olarak 4 haftadır gece uykusu ne unuttum mide yanma yok sağa ve sola uyumakta alışkınım hamilelik öncesinden . Oğluşum çok tekme atıyor geceleri ya ondan uyuyamıyorum yada çok tuvalete kalkıyorum sabah 7-8 ediyorum döne döne artık piskolijim bozuldu gece uykusunu özledim ağlıyorum sabah 7-8 gibi uyuyunca akşam 5-6 gibi kalkıyorum bı saat sonra hava karario tekrar gece oluo kendimi çok tuhaf hissediyorum bı döngünün içinde kaldım rahat edeyim diye neler denedim olmadı sütyen takmıyorum yok yine yok cumartesi günü yılbaşında sabah 4 te eve geldik komşudan bir uykum gelmişti eve gelince fal taşına döndü gözlerim sabah 9 du uyudum 1 de kalktım dedim ki tamam bu gece uyuyabilirim tam uykumu almadım salonda uykum vardı yatak odasına geldim bı ağlamak geldi içime nefesim darlandi şimdi eşim dua falan okudu bana uyudu ben hala ayaktayım göründüğü üzere 😣
merveiyd Birbebekannesiyim Senin iyce bozulmuş uyku düzenini canım, bi an önce düzelir inşallah 😟 çalışmıyorsun sanırım bu konuda şanslısın en azından, her gece yatakta sabah nasıl kalkıcam diye düşünmekten iyice içim sıkılıyor
Esracnplt Birbebekannesiyim 26-27″de ben de böyle olmuştum. 29. Hafta bir iki gece uyudum sadece 2 defa tuvalete kalktım şükür düzeldi uykular diyodum ama bu hafta yine aynıyım 🤦🏻♀️ bütün gün baygın halsiz güçsüz gözüm yatağa düşüyor ama gece olup yatağa girince uykuyu ara ki bulasın 😔 hayır anlatamıyorum da kocam sanki kasıtlı yapıyomuşum gibi yrm saatte bi kalkıp hâlâ uyumadın mı ' diyo boğasım geliyo 😬
Smysmysmy1 merveiyd 18+2 bende aynı durumdayım her yerim ağrıyor resmen sabaha karşı saat 5 öncesi asla uyuyamıyorum 🤷🏼♀️🤦🏼♀️
merveiyd Smysmysmy1 Cidden ağrılar erken başlamış rabbim yardımcınız olsun, dönem dönem sıkıntılar şekil değiştiriyor
Birbebekannesiyim merveiyd çalışıyordum hamileliğimin 17.haftasi kanamam geldi plesantam asagidaymis istirahat verdi dotkor yat kalkma dedi işi bıraktım ise saat 7 de gözlerim fırıl fırıl oluyor çalışsam o saatte uyanamazdim herhalde hep tersi oluyor bende çünkü 😑
merveiyd Selinssmz 4 hafta aralıklarla gidiyorum şu ana kadar böyleydi en azından canım, senin kaçıncı hafta bu arada?
Fundasahin29 Selinssmz 35 haftalık hamileyim karın sertleşmesini nasıl anlarız ya ben anlamıyorum sağ tarafımda ağrı gibi sızlama var arada bebek toplanıyor sanki oraya
Birbebekannesiyim Selinssmz 1 ay arayla gidiyorum ben de doğum yapmak istediğim devlet Hastanesi’ne kayıt açtırdım bı kaç sefer gittim hani muayene olduğum görünsün diye sonra gittifim yol olduğum muayeneden daha uzun vazgeçtim nasıl olsa iki sefer falan randavuya gitmişim doğumda sıkıntı olmaz diye oturduğum evin hemen yanında hastane var ilk doğuma bakmıyor ama işte testler ultrason falan için ona gidiyorum o da sade e muayene ediyor ilk hamilelik bakılmıyor diye mi nedense bı ultrasona bakio bitio ne ilaç yazıyor ne bişi kalp atışını dinletmeyi bırak çocuğun ultrasonunu bile çıkartıp vermiyor acaba buraya devam etsem mi dogumuma bı ay kalaya kadar yoksa yol uzun olsada eğitim araştırmada kayıt actiridigim yere mi gitsem
Selinssmz merveiyd 29+6bizde normalde bende 4haftada bir gidiyordum artık 15gunde bır gelmemi istedi doktorum
Selinssmz Fundasahin29 valla canım benim bazen bı oluyor sanki içinde bebek yok gibi bı oluyor geriliyor içten içten o şekilde anlıyorum
merveiyd Fundasahin29 Ben de tam anlayamıyorum sadece bazen sola ya da sağa yattığımda yatağa değen tarafımda sert bi şey var gibi oluyor, o mu bebeğin toplanması bilemiyorum