Busel Kubra-ulas Ay valla kestiricem ben sanmıyorum öyle bir şey yok kesen çok insan var görüyorum hende milletin şu batıl takıntısı anlamış değilim biri çıkıp dese ben saçımı kestirdim bebeğime bisey oldu yine saçla bagdastiramam herhalde 😂
Kubra-ulas Busel ya bence de cok saçma bı batıl inanç 😂 ilk evlendiğimizde benim saçlarım omzundaydı. 9 ayda baya uzadı belime geldi saçlarım. Eşimde bugün saçını yine öyle mi kestirsen sana çok yakışıyor dedi. Galiba bende kestiricem 😂😂
Busel Kubra-ulas Ay benimde hep kulaklarimdaydi kut ve kahkul ilk kez tüm saçımı uzattım popoma geliyor🤣 dedim gideyim Bi şekil verdireyim katlı kestireyim ne heveslendim sorma🤣🤭
Zumzugukodummuzzingillatirim Busel bana 1 2 kisi kestirme ömrünü kisaltir dedi bende siz müslüman degilmisiniz allahin isine sac mi karisacak dedim dkdkdkd
ArvenMom Busel valla oturdum şuan oje sürüp kahve içiyodum ahaha emin ol çok iyi gelir mesela oje olarak beni kendime getiren kırmızı beyaz siyah ojeler diyorum oh be 🤣🤣🤣
Busel ArvenMom Ay benim ruhum renkli 😂 nerde renkli oje ben orda yarın onu da yapicam gaza getirdin iyice beni sende🫣
momofprincess1221 Busel batil tabi.icinden ne geliyorsa seni ne mutlu ediyorsa onu yap öyle yasa.hayat kisa birkere geldik tadini cikar derim .ben kestim kenrimi daha iyi hissetim bakimli ve mutluyum .
ikikedi-birbebek Busel Bencede batıl inanç tamamen , saçım çok uzun değil ama uzun olsa kestirirdim bebekle zor olur bence duşta bile 1 saatini saç alıyor uzun olunca 😅
Busel ikikedi-birbebek hemde nasıl baya uzamış saçım kurutmaya kalksam zorlanıyorum bir de dökülmesi var🥲🥲
Rumeyysaaanur Busel başlarda cesaret edemedim sonra dedim ki veren Allah alan Allah bir saçla olacak iş değil iyi ki de kestirmişim çok rahatım