Busel Batıl tamamen bence saçımı kestirmek istiyorum da kime desem hemen Bi tepki görüyorum siz kestirdiniz mi?
Aylin355 Busel Ben yeni hamileyken kestirmiştim hamile olduğumu bilmiyordum o zaman ama şimdi doğuma az kaldı bakım yapmak istiyorum çok uzadı bebekle de gitmem zor olacağı için kestircem yine
Tubatgn Busel Evet hemde üç kere kestirdim. Adı üstünde batıl inanç. Yani çocuklarımızın ömrünü makas belirlemiyor sonuçta 🤗
aynuraltun Busel evet kestirdim niye kestirdin diyenlere de Allah karar veriyor ölümüne saç kesimi ne alaka diye tersledim bunlara inanda iman eksikliği var bence
Busel Aylin355 bende ya hem sıkıldım hemde vaya uzadı ben saçımı hep kısa kullanırdım bu sefer uzattım belime kadar ve şekil verdirmek istiyorum farklılık için
Busel aynuraltun birden sağdan soldan gelince millet sasirdim vallahi eşimde dedi ne alakası var saç kesmeyle git kestir öyle yapicam bakalım yarın vedalasirim saclarla😆
ArvenMom Busel ay en iyisi bi hafta sonrada cilt bakımına gidicem hamileyiz diye herşeyden uzak mı olalım 🤣🤣
Busel ArvenMom ay o kalsın doğumdan sonraya 🤣 Bi kafamı düzene sokayım hele havam değişsin kiz🤣 kendime bakıp guzelmisim diyim içim aydınlansın ahahahav
Mom-babyyy Busel daha geçen haftlaarda uzun saçımı omzuna kadar kestirdim hayat varmış dedim kimsenin ne dediğini de takmıyor batıl inanç çok fazla var
ArvenMom Rumuz123456 üzücü benim arkadaşım estetisyen orda yapılıyor ve çok memnunlar bende düzenli yaptırıyorum
ArvenMom Busel lesğwğswğpsps kız valla hamile olduğumdan bu yana dedim çok saldım dedim değişiklik şart makyaj malzemesi yaptım alışveriş falan ay iyi geldi valla 💖🤣🤣
Busel ArvenMom bende yarın yapicam dediklerinin hepsini insallah valla geldiler birden bana da 🤣 oje moje sürem az Bi salmisim çocuğa diye
ArvenMom Busel valla oturdum şuan oje sürüp kahve içiyodum ahaha emin ol çok iyi gelir mesela oje olarak beni kendime getiren kırmızı beyaz siyah ojeler diyorum oh be 🤣🤣🤣
Kubra-ulas Busel benim annem kuaför de çalışıyor. Geçenlerde söyledim saçımı kestirmek istiyorum ama kestirmeyik diyorlar dedim. Annemde gel kestir saçını karnı burnunda bir sürü hamile gelip saçını kestiriyor dedi. Kararsız kaldım bende 😐
Busel Kubra-ulas Ay valla kestiricem ben sanmıyorum öyle bir şey yok kesen çok insan var görüyorum hende milletin şu batıl takıntısı anlamış değilim biri çıkıp dese ben saçımı kestirdim bebeğime bisey oldu yine saçla bagdastiramam herhalde 😂