854Gul- 1erkekkannesiiii bende 18. Haftada hissetmeye başladım şuan 19+3 ama bigundur hiç hissetmedim diyebilirim sizdede öyle oluyomu bazen
1erkekkannesiiii 854Gul- bazen hissetmediğim oldu evet tatlı şeyler yiyince yemek yiyince hareket ediyordu 30 dan sonra daha çok hareketlenmeye başladı. Uzun süre hissetmezseniz tatlı şeyler yiyip sola yatın hemen hareketlenir canım herkesin göbek iç yapısı farklı genıs olanlarda daha az his olabiliyor ya da bebiş sakindir
Hilalyrdkll 854Gul- 854Gul- evet aynı haftalardayız geçen hafta çok iyi hissediyordum bu hafta baya azaldı bilemiyorum sebebini normal heralde 😊
mmiraclee İlk gebeliğim 13.haftada ilk hissetmeye başladım 16.haftada eşim dokunduğunda hissediyordu 28+3 haftadayim üzerimde kıyafet varken içimdeki hareketleri dışardan gözlemleniyor minik prensesim 2 hafta önden gidiyor 1500 gr şu an🥰
kucukkalbimm Zeynepzeynepm ben ilk gebeligimi küçük diye geç hissettim hep minnak minnak dokunuşlar bakalım bunu kaçıncı haftada hissedicem şuan 12haftaligm
Ozlemduman Zeynepzeynepm ilk gebeliğimde 19.haftada karnımın sağ tarafında baloncuk patlar gibi pıt pıt bişeyler olmuştu şu an 2.gebeliğim 15.haftamda yine karnımın sağ tarafında sert bi şekilde vurmuştu ama ondan sonra 1 hafta bekledim hareketini ufacık bikaç kıpırtı dışında tam hissedemedim. Şu an 25+6 haftalığız kıpır kıpır MaşAllah
engineermom_ Zeynepzeynepm hissetmek nasıl oluyor bilmiyorum ama 15. Haftamızdan beri ara ara kalp atışı gibi bir şeyler oluyor 🙈 kime sorsam erken daha başka bişeydir o diyorlar 🤭 bende anlamadım ne zaman tam anlamıyla hissediliyor bende meraktayım😂
Liliales Zeynepzeynepm ben de 18. Haftanın ortalarından itibaren hissediyorum başta bebek mi tam anlayamadım çünkü bağırsaktan filan geliyor diyorlar ama baktım geçmiyor bu pıt pıtlar bebek olduğundan emin oldum 🥰 başta günde bir iki kere oluyordu şimdi ben hareket edince duruyor oturunca veya uzanınca başlıyor 🥰