Mylifeem 36. Haftadan sonra çatı kontrolü yapılır ona göre alın isterseniz. Benim normal doğum olacaktı ama hiç sancım olmadı suni sancı da işe yaramadı mecbur sezaryene alındım. Depend almıştım ama dikişlerimi çok acıttı kullanamadım mecbur hasta bezi kullandım. Yine de siz bilirsiniz ben sadece uyarmak istedim
Depend
Laleozkan_09 normal ped mi alalım sezeryan olacaksak yoksa başka öneriniz var mı acaba bu konuda çok bilgisizim de
Esssssss normal ped yetersiz kalır çünkü parça parça pıhtılar akacak. Hasta bezi alırsanız çok daha rahat edersiniz.
Mylifeem 1 paket aldım ben m beden inşllh içine sığarım. L bedene gerek kalmaz
Laleozkan_09 ben sezeryan olacağım ilk günden itibaren korse takacağım depend giyip üstüne korse takınca sıkı olacak ya acısı hissedilirmi acaba sürtünüyorda mı acı oluyor dependde
KeremikoBayky kaç kg siniz şuan bende s aldım şuan 58 kgyim 27 haftadayım
Sellmaseellma 57 ile hamile kaldım 70 oldum doğum bekliyorum
Sellmaseellma takamazsın ki Allah korusun dikişlerin patlar. Ben ameliyattayken doktora sormuştum. Ne zaman korse takabilirim diye. Tavsiye etmiyorum ama çok istersen 6 hafta sonra tak dedi.
Denersiniz canınız acımaZsa takın tabi.
Laleozkan_09 aldığım korsenin üstünde doğumdan itibaren kullanılması önerilir yazıyor bazıları hastaneden çıktıktan sonra takıyomuş karını gerdiği için acı çok hissedilmiyormuş diyorlar ama bakalım doktor ne dicek
Sellmaseellma inşallah acımaz kullanırsınız. Ben pijama bile giyemiyordum hep lastiklerini kesmiştim sıkıyor acıyordu. Sizin de öyle olmaz inşallah
Denersiniz olmazsa yaranız iyileşince kullanırsınız
Laleozkan_09 geçmiş olsun sizede yani doğumdan hemen sonra değil 1 2 ay sonra da takarım canımı yakarsa zorlamam tabi
Ben sezeryan oldum bir paket depend aldim yeterli oluyor cokda memnun kaldım
[silindi]
Mylifeem 16lı aldım yeterli olur büyük ihtimalle
Sellmaseellma teşekkür ederim sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi❤️🙏🏻
Laleozkan_09 Sezaryende ne kullanacağız?
Mylifeem ben 2 paket almştm 1 paket kullandm diğeri duruyor sezeryan olmştm 3gün kanamam oldu bitmşti o yüzden depend 1 paket yetmşti