1Gunes Ada9y ya bende deneyeyim diyeceğim ama bebeğin tam büyüme zamanı bugün yaptım kısırı gömdüm🙈 inşallah dikkat edeceğim bundan sonraki süreçte. Çok teşekkür ederim 🙏saglicakla kavuşun bebeğinize inşallah ❣🤲
Ada9y 1Gunes Amin Canım sende İnşAllah 😚❤️ Kısır ye bişey olmaz prinç yeme sadece çok isterse canın 2 kaşık ye ama bir tabak yeme mesela ben yerdim çok secerim pilavı bıraktım mecbur doktor kızınca 😅😚
Fundasahin29 busranur_19 Başa çakamıyorum valla bi sağ tarafa yatıyorum bi sola sırtıma sert bi yastık koymadan oturamıyordum Bi de yatakta hamile yastığı kullanıyorum 😂
Lavantakokusu64 Tugbaksk Allah yardımcımız olsun inşallah her ağrıyı geçtim bacak krampi beni mahvediyor 😕
Nilgunaksudizdar 29+1 aşırı sırt bel ağrısı var asla geçmiyor sağa sola dönmekten uyuyamıyorumda kalçama vuruyor bazen tuvalete giderken bile zorlanmaya başladım 🥺 Allah yardımcımız olsun
busranur_19 Nilgunaksudizdar Aminnn sırt ağrısna bir çözüm buldunuz mu ;( birde çok kulunç oluyor benim :(
Lavantakokusu64 cannkmrc yok en son 27 de gitmiştim o zaman bu denli agrilar yoktu.. 1 ay sonra gel dedi haftaya kontrolüm var normalde ama ben 1 2 hafta daha uzatacagim ağrılarım siddetlenirse tabikide kontrol günümde giderim doktorum ile görüşeceğim o zaman önerir belki
Nilgunaksudizdar busranur_19 ay yok sürekli eşim masaj yapıyor ama geçmiyor şöyle bir belimi kıtlatsam her şey geçecek gibi hissediyorum 🥺
Sedamete Dmlyns Bende onlarda fayda sağlamıyor mide yanması ve boğulma korkusundan yatamıyorum ya.Bu arada bende 34.haftadayım son zamanlar daha zor derlerdi inanmazdım gerçekten çok zormuş Allah hepimize kolaylık versin