Hallerimvarbenim Kızlar ya forumda adım sidikliye çıkacak ama altıma işeyip durmaktan sıkıldım doğumdan sonra geçer demi bu kalıcı birşey değil inşallah 😅
MadameHappy34 Hallerimvarbenim 🤪Gülüyorum gidiyo,hapşuruyorum gidiyo,öksürüyorum gidiyo böyle ucunda bekliyor gibi bir atak yapsam da gitse.🤪🤪
Kubra-ulas Hallerimvarbenim gülmekten telefonu tutamadım çok tatlısınîz 😂😂 valla ben de o yolda emin adımlarla yürüyorum lavobaya ucu ucuna yetişiyorum 😄 sırf bu sebepten bir yere de gidemiyorum
Aylin355 Hallerimvarbenim Ay bende sürekli wcye gidiyorum bekletmiyorum hiç kaçmasın diye öyle önüne geçiyorum, gelince biraz beklesem kaçar
Tuccceee Bende dün altıma yaptım tuvalet sırası beklerken 🤣🤣🤣🤣 baktım gidiyo tuttum sonra dedim suyum mu geldi Allah korusun .. burda biri su gelse tutamazsınız yazmıştı sonra dedim işedim altıma sjsksjsj
Hallerimvarbenim MadameHappy34 Aynen yahu çocukken damla damla biterdi o çiş oyun oynarken eve çıkmaz istemezdik diye şuan da o yıllara döndük🙈😅
Hallerimvarbenim Kubra-ulas Hahahahha ay bende ya dışarda falan kaçırınca hemen bacaklarımı çapraz yapıyorum çok belli oluyor 🙈😅
Hallerimvarbenim Aylin355 Tuvaletten kalktığım anda bir öksüreyim tekrar kaçıyor demek ki derinlerde bir yerlerde kalıyor😅
Kubra-ulas Hallerimvarbenim hahaha 😂😂 kusarken hiç yaşadınız mı onu 😂 ben her kustuğum mutlaka kaçırıyorum 😂
Aylin355 Hallerimvarbenim Hee olabilir onu bilmiyorum 😂 enfeksiyon yok dimi öyle olduğu zamanlarda beni çok zorluyor
Melekg Bnde öyleyim inşallah geçer ilk hamileliğimde yaşamadım böyle bişey bunda çişim yokken bile kaçıyor dün tuvaletten cıktım hapşırdım altıma yaptım napcaz böyle
Hallerimvarbenim Melekg Hahahahah aynı durumdayım ya hiç tutmuyorum da hemen yapıyorum ama yine de kaçıyor bir yerlerden😅
Hallerimvarbenim M2k2_i-2 Hahahahahha hamileliğe dair unutamayacağım tek anılarım bu işlemeler olacak 😅
Summerwine Hallerimvarbenim ya kaçıncı haftadasin?29+2 oldum bebekte aşağıda duruyor sürekli cisim geliyor ama tutmakta hamile olmadığım halime göre daha iyiyim bakalım onumuzdeki haftalarda ne olur ama🤣
Hallerimvarbenim Summerwine Haftaya girdik kuzenimde senin haftanda öyle diyordu ben işeyince gülüyordu şimdi benden çok işiyor 🤣