2prensesannesiiii Sblbngl çevrem ve ben dahil hep kız sadece 1 kişinin erkek o yüzden kız senesi diyorum 🥰
Babykalamar 2022 de hamile kalanlarin cogu erkek bence. Benimde oyle. 2023 te hamile kalanlari zamanla gorucez🤣
Busegunes17 Ben de dahil olmak üzere çevremdeki 5 hamile kişiden hepsi kız 👧 sağlıcakla gelsin hepsi 🌸🧿
Likayolcusu Hernasipvaktineesirdir dr iksiinide kıza benzetti hayırlsıı olsun tabi bi kzıım var bi tane de oğlum olsun isterdim 🥰 sağlık olsun
en_guzel_emanetlerim Sblbngl etrafımda hamile olan herkesin kız oluyor ay bilemedim bi kızım var bi kız daha olsun istiyorum hadi inşallah bakalım
37likanne Kendimle beraber 5 kişi hamileyiz ve hepimizin kızı olacak inşallah. Yengem de hamile ama onunla aramda 3.5 ay var. Onun erkek olacak inşallah. 6 ay kız 6 ay erkek diyorlar da istisnalar da vardır mutlaka
Smysmysmy1 Sblbngl Bana kız dendi 🌸. Ama çevremdeki hamile arkadaşlarımın hepsi erkek doğuruyor ya da doğurdu. 😅
engineermom_ Sblbngl bu sene kız senesi bence çevremde kaç tane hamile varsa hepsi kız 😂 bizde tabi 🙈🥰