Aselsmoms Bereninannesi ben hep burdayım bebeğim 😍 inşaAllah hepsi sağlıkla doğar çiçeğim 🥺🤲😍 doğum anında tek bir duygu değil bir sürü duygu yaşıyorsun aynı anda bebeğim ya korku , heyecan,acı,gözyaşı , ama sonu o kadar güzel ki😍
Bereninannesi Zuzuu86 oyy kuzum biraz daha sabır senin de az kalmış zaten yavrunu kucağına aldığında bitecek bunların hepsi sağlıkla dolsun inşallah 🥰🤲🏻
Aselsmoms Bereninannesi normal oldu canım suni aldım o zordu kendi sancılarımla ilerlesem daha iyi olurdu 😅 ama kesiyi hiç hissetmedim dikişim de çok azdı sadece otururken zorlanıyorsun batıyor biraz o kadar🥰
ELF1- Bereninannesi bizde 37+0 giriş yaptık. Çok az kaldı bekliyoruz bakalım ❤ Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah 😊🤲 Bende heyecan mutluluk stres birazda korku var ilk gebeliğim🙂
Bereninannesi ELF1- ay aynı gidiyoruz maşallah kuzuma acaba hangimiz ilk doğum yapar sağlıkla doğsunlar inşallah kız mı erkek mi 🥰
ELF1- Bereninannesi aynen aynı haftadayız 😊 erkek bebek bekliyorum 👶 inşallah sağlıkla hayırla alırız kucağımıza 😀
Bereninannesi Zuzuu86 aynen öyle valla kuzum artık hareketleri o kadar sert ve net ki bariz elime geliyor tutuyorum resmen bazen sanırım totosunu bazen ellerini bazen sanki ayaklarını 😅😅
ELF1- Bereninannesi teşekkürler 🌸🥰 bir sıkıntı olmazsa normal doğum inşallah nasıl gelmek isterse artık simdilik hersey normal ilerliyor 😊
Zuzuu86 Vallahi ben ilk doğumumda hiç korkmamıştım ıkıncı de daha çok korkmuştum bılıyodum çünkü neler yasıcagımı 🙊 şimdi daha rahatım bakalım ☺️
Bereninannesi Zuzuu86 peki benim korku ve stres adına hiçbişey hissetmemem normal mi acaba doğum anında mı çok korkar mıyım hayırlısı Allahtan artık
Flyy Bereninannesi 35+3 üz biz de oğlumla inşallah sağlıkla gelsin bebişler günümüz yaklasıyor stres korku başladı bende de 🫠🫠 isteğe bağlı sezeryan olcam dicem sanırım doktoruma gidince 🫣
Ada9y Bereninannesi Bizde tam 35 haftalık olduk birazcık önden gidiyoruz. Zamanında gelsin minik bebeklerimiz ☺️🤍 38 de bekliyorum hayırlısıyla
Lutfiye11 Biz de 36 + 5 olduk doğumdan korkmuyorum sadece bebeğimi cok merak ediyorum onu görmek koklamak için sabırsızlanıyorum Rabbim güç kuvvet sağlık sıhhat versin hepimize insallah ❤️
Bereninannesi Lutfiye11 ben de aynıyım biliyo musun yiaa ne minnoş anneleriz hepimiz 🥹sağlıkla doğsun cennetten gelen emanetlerimiz 🤲🏻🥰
Avukathanimm Bereninannesi tam tersi, doğum sırasında korku falan varsa bile uçup gidiyor demişti normal doğum yapan arkadaşım. Acayip bi cesaret gelmişti bana diye anlatıyor. Şimdiden korkmamanız da çok iyi, harika cesur bir anne olacaksınız 💪
Bereninannesi Avukathanimm ne kadar pozitif ve güzel bir yorum canım anne çok teşekkür ederim bana daha bi güç verdi yorumunuz sağlıkla mutlulukla kucağımıza almak nasip olsun yavrularımızı 🥹🥰🤲🏻🌸