Bereninannesi 37.haftaya giriş ve tamamlamayla beraber Allah’ın izniyle erken doğum safhasını tamamlayıp her an doğuma hazır haftalara giriyoruz kızımla doğum konusunda nasıl hissedeceğimi bilmiyorum herhangi bir doğum korkusu hissetmiyorum acaba bu korku doğum anında yoğun bir şekilde oluşur mu bunu da merak ediyorum tek isteğim yavrumu sağlıklı bir şekilde kucağıma alabilmek 🤲🏻👧🏻 Sizler nasılsınız ?
cansualisa Bereninannesi 37 olduk şükür 10 günüm kaldı inanılmaz bel ağrım başladı özellikle sağ tarafım tövbe deyip duruyorum vardı ağrım arttı iyice:(
Mhrbn44_ Bereninannesi bizde oğlumla 36 olduk an itibariyle yavaştan tirsmaya basladim ne zaman ağrım başlar şu işimide yapayim bunuda halledeyim hersey hazir olsun ev çantalar beden temizliği düşündükçe stres oluyorum stres oldukca düşünüyorum kısır döngüye girdim 😂
Bereninannesi cansualisa kuzum benim kıyamam inşallah bu 10 günlük süreci sağlıkla atlatıp oğlunu sağlıkla kucağına alırsın biraz daha sabır az kalmış 🥰
cansualisa Bereninannesi şükür kuzum sana da nasip etsin inş çok sağol 🌺💕vallahi artk çıkarmak istiyorum vallahi ev içinde iş yapamaz hale geldim nasıl bir süreç anlamadım habire kızımla kıyaslıyorum ama her gebelik aynı değil tabiki
cansualisa Bereninannesi kuzum ilkse korkma vallahi hiç mansallahın var zikir et ben korkuyorum başıma gelecekleri biliyorum bak şunu oku hastaneye gittiğinde İnne rabbekümüllahüllezi halekas semavati vel erda fi sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasisev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemin amin inş hergün oku çok güzel korkma kuzum zaten
Bereninannesi cansualisa Allah tazı olsun kuzum bunu notlara kaydedip okuyacam inşallah her gün sen de oku korkma sadece Allah’a bırak Allah yardım ediyor evet ilk gebeliğim ve tamamen Rabbime bıraktım korkmuyorum sen de korkma sonuçta bide benden daha tecrübelisin öyle düşün 🥰
Aselsmoms Bereninannesi 2. Doğumum olacak kızım da korkmuyodum hiç 😅 ama şimdi bildiğim için biraz tırssam da kavuşunca o acıların hepsi unutuluyor 35+0 olduk bizde oğlumla çok şükür 😍💙
Bereninannesi Aselsmoms yia sen nerelerdesin 🥰sağlıkla doğsun kuzum doğum anında ne yaşayacağım en çok onu merak ediyorum
cansualisa Bereninannesi senden de inş şifa olsun hepimize dualarrr zikirlere biliyorum okuyorum sürekli Rabbim öyle yardımcı ki boşuna stres yapıyorum herşey olup gerçek kızımın acısını bile unuttum düşün oğlum da da öyle olcak kaygı çok bana bişi olursa kızım ne olcak saçma sapan seylere girdim manşallah sana korkma oluyor ve bitiyor inan ki🌺🌺🌺
Bereninannesi cansualisa yo yo hiç öyle düşünme Allah’ın izniyle sağlıkla doğacak paşa sen yüreğini ferah tut sen de güçlü bir insansın Maşallah hepimize kuzum 🧿🤲🏻🥰
Aselsmoms Bereninannesi ben hep burdayım bebeğim 😍 inşaAllah hepsi sağlıkla doğar çiçeğim 🥺🤲😍 doğum anında tek bir duygu değil bir sürü duygu yaşıyorsun aynı anda bebeğim ya korku , heyecan,acı,gözyaşı , ama sonu o kadar güzel ki😍
Zuzuu86 36+0 kavun olduk 🥰 ağrılarım sancılarım devam edıyo 5 dakika da bır tuvaletteyım alt tarafa iğne batar gıbı ağrı göğsümün altı uyusuk zaten sıkıstırıyo nefes alamıyorum 🤦🏻♀️ bakalım salı kontrolümüz var.. çok zorlanıyorum artık masada yemek bıle yıyemıyorum yarı da kalkıp uzanıp dınlenıyorum sonra devam edıyorumm
Bereninannesi Zuzuu86 oyy kuzum biraz daha sabır senin de az kalmış zaten yavrunu kucağına aldığında bitecek bunların hepsi sağlıkla dolsun inşallah 🥰🤲🏻
Mariam2 Bereninannesi Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizim de 35+6gun olduk son 16gun kaldı ❤️