annekuzusu_ Lutfiye11 ben şuan 18haftalik gebeyim ve her ay 1kez gidiyorum doğuma kadar da gidicem doğumda ise 37haftaykrn fln son giderim inşallah 38de doğum olsa çıkmamış olur tüyler 🥰♥️
alangoya_ Lutfiye11 ben sürekli gidiyorum eli hızlı biriyse alan kişi hiçbir sorun olmuyor. Ama normal zamana göre bir tık hassas olabiliyorsunuz biraz acıyor. En son 34 de gittim şimdi 37 deyim tekrar gideceğim ama pek de çıkmamış hormonlardan sanırım bekleyip riske de atmak istemiyorum ay ne zor bu kadınların işi üff.
aysbuk2baby Lutfiye11 37. Haftamdayım yaptırdım. Normal zamana göre biraz daha hassas oluyor o kadar.
Busra1822 Gurleremine doğumdan 1 gün önce yaptırdım ağrı sızı felan olmadı eğer vücudunuz alisiksa :) vee kesin yaptırın 1 ay kafanız rahat olur en azından benim öyle şahsen 🙂
Bilinmyr Ben sabah yaptırdım gün boyu yürüdüm akşam doğuma gittim 38+5 tik. Ama yine de 10 saat sancı çektim acilma tam değildi diye . Yani acıya dayanikliysan iz hiçte sorun olmuyor
Damladamla45 Bende 30 haftalık gebeyim iki kare gittim hamileliğimde. Doğuma kadarda iki sefer daha gitsem yeter heralde acıma oluyo ama rahat edersin
Lutfiye11 Bende 36 +5 im 3 gün sonra doktor kontrolum var çatı muayenesi olacam onun için gidecem bakalım inşallah bir sorun olmaz
Aynenkanka Doğum sancısını tetikliyor diye biliyorum ben o yüzden hep jiletle temizlendim doktorunuza sorun bence
Birbebekannesiyim Aynenkanka bende şu an jiletle yapıyorum ama jilet iki günün sonunda diken diken oluyor birden sancım gelse nasıl olucak ilk gebeliğim ne yapacağımıda bilmiyorum temizlenmeye vakit olur mu acaba o sancı esnasında 🤔
Aynenkanka Birbebekannesiyim doktorlar hiç umursamıyorlar bu durumu valla onlar için çok olağan bir durum 😁 kasma kendini bebeğini sağlıkla kucağına al gerisi boşşş
Hilal3425 Birbebekannesiyim nasıl görüyorsunuz genital bölgenizi jiletle yapıyorsunuz ben krem sürmek için bile göremiyorum 😁
Birbebekannesiyim Aynenkanka öyle deme 🤭 bi r daha nerede gorucegimi Allah bilir ama ben utanmaktan doğuma adapte olamam öyle bı huy var bendede 😀
Didemesut Lutfiye11 37 de gittim yine gitcem galşba şuan 39+3 oldum . Cidden çok acıyor normalde acıya dayanıklıyım ama bu sefer öldüm 🤦🏼♀️ ve kadın bırakmış tam alamamış
ikimelekannesi__ Bende 33+5 deyim her ay gittim acıyo evet ama öyle aman aman değil tabiki hassas olduğumuz için acı oluyo da dayanılıyo 😀 doğum yapıcaz o ne ki 😉😀😀 sezeryan olucam nasipse 36. Haftanın sonunda giderim bende
Gurleremine Busra1822 doğum tarihimiz belli olmadığı için ben de o endişe ile bekliyorum umarım yakın zamanlarda yaptırmış olurum🤭
Birbebekannesiyim Hilal3425 ** valla şu an karnım var ama yere çömelip altıma ayna koyuyorum yol yürümüş gibi nefes nefese kalıyorum ilerleyen zaman da görünür mü bilmem nasıl yapicagimi bilmiyorum artık annrme falan sorarım 😃