prensannesii_ pandoraninkutusu hadi ya benim abim yok cok isterdim abim olmasını kıskanırım abisi olanlar. Sen ona küçüklükten kiz kardeş sevgisini aşılarsn güzel anlaşırlar insallah Rabbım iki meyvesindende nasip etsm ;)
pandoraninkutusu Mervem- 12. Haftada gördü söylemedi parti yapıcz aöyletmedk 16da arkadasa söyledi ben vdeoda gördm pipisini
goncacan pandoraninkutusu valla benimde 2. Oglan geliyor kuzum yapcak bisey yok😁😁 benim son kiz sansida gitti senin ise 2.ye insallah
pandoraninkutusu prensannesii_ valla inşallah baba tarafına çeker eşim olsun kayınlarm olsun kalemle çizilmiş gibiler maşallah bizim sülale amazon maymunları gibi😂
goncacan Mustafayigitvebeytugannesi hahahah 2 oglan annesi olmaktan daha korkunc bisey varsa 3 oglan annesi olmaktir😁😁😁 saka bi yana canlari sag olsun kuzm napalim
prensannesii_ pandoraninkutusu insallah eşinin genleri baskındır o zamsn :)) genelde erkek bebek anneye benzer derler ama yalan bnve kimin geni baskınsa ona bnziuor bebek benimde oğlum var bana çok bnziuor baba ile alakası yok
Aylin4593 pandoraninkutusu benimde öyleydi kız dediler başta baya sonra 16. Haftada erkek olduğınu öğrendim ve değişmedi pipisi belli olduysa değişmez canım
Mhtpflz pandoraninkutusu 15+2 de gittim erkek dedi 18 de gittim net erkek dedi değişceğini zannetmem ama bellide olmaz
mucizem___ pandoraninkutusu olabilir arkadaşıma da kız demişlerdi erkek cıktı 😂😂 ben 16+5 oldum hala bilmiyorum 15 haftalık Ken gittim karın boşlugundaymış görememiş falan 18 haftalık olunca gidicem
prensannesii_ mucizem___ arkadaşınıza 12 hafya da mi kiz dediler canim o haftada yanılma cok oluyor diyorlar
pandoraninkutusu prensannesii_ eşimin genine tükürim heheh😂😂🥹 ama inşallah ona benzer valla kası gözü güzel ya