Eda_Aylanc prensannesii_ evt evt valla bende öyle hep bekarkende derdim ilk çocuğum erkek olsun sonra kızım olsun kızıma abilik yapsın korusun kollasin sevsin ama kız dedi doktor nasip belki döner hâlâ umudum var ne gelirse Allah’tan😊🤲
prensannesii_ Eda_Aylanc olsun canım kiz evlatta bambaşka ben kiz olsa da üzülmezdim simdi de kızm olacak mı diye dusunuyrm düşün doğum yaptım lohusayken kendime dua ediyrdm Allahim birde kiz evlat nasip et ger iki meyveden de tatdr hayırlı sağlıklı diye :))
pandoraninkutusu prensannesii_ yok söylemeyin dedim söylemedi 16 da rahim cok geride karnın hiç yok bebegi cok net göremiyorum zorlanıyorm dedi cinsiyeti görüyorum net dedi erkekmiş yanılma varmı bilmiyorum
prensannesii_ pandoraninkutusu olsun canim sağlıklı olsun larda benim de oğlum var Rabbım 2. Evladımızı kiz nasip etsin
aysenur-1998 Aspenya44 hayırlısı olsun inşallah hakkımızda sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar olsunlar
Betulaa Ben 20 haftaya kadar Kıyafet almadım doktor 5. Ayı doldur öyle al dedi 😄 kuzenime doğuma kadar kız dediler, erkek oldu çok da güvenmemek lazım, ama birkaç farklı doktor görünce ben güvendim 😄
Ebruskaaa Smysmysmy1 ya bana 12+3 de erkek kesin dedi benimde içimden hâlâ kız geçiyor ama bilmiyorum 12 hafta kesin demek için çok erken gibi geldi
Smysmysmy1 Ebruskaaa Kesinlikle çok erken. 18 haftayı beklemeniz gerekiyor garanti olması için. Hatta belki daha fazla 😕🤷🏼♀️
Ebruskaaa Smysmysmy1 yani doktor o kadar kesin konuştu ki bilemiyorum bakalım zaman ne gösterir ☺️ tabi ki herşeyin hayırlısı ve en önemlisi sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması ama içimden geçen hep bi kız bebekti bakalım ne olur hayırlısıyla olsun inşallah ne olursa 💁🏼♀️
prensannesii_ pandoraninkutusu olsun 2. Ye kızın olur inşallah kızının abisi olur işte ne güzel sahip çıkar kiz kardeşine 😊
goncacan pandoraninkutusu valla benimde 2. Oglan geliyor kuzum yapcak bisey yok😁😁 benim son kiz sansida gitti senin ise 2.ye insallah