Aspenya44 pandoraninkutusu Allah bilir inan bak ne hikayeler duyuyoruz sen kalbini ferah tut eğer olmazsa da demekki hayırlısı buymuş dicez sağlıklı olsunlar ins ne diyelim
Aysenur222 Sevvl bnada 11 de kıza benziyor diyip salladı 16 da gel belli olsjn dedi bakm bende inanmadım zaten
momlife317 Mervemm benim doktorum 15 dakika bakti cinsiyeti gormek icin sorna yuzde yuz kiz dedi rus kizdi adim adim annelikte kiz dedi ama hissim detayliyi bekle diyor😂
cansualisa pandoraninkutusu pipi verdiyse olay bitmiştir kuzum çıkıntı var su buylaaa olmaz 15+1 de kesin erkek denildi 37 haftalığız erkek kızımda 14+5 te kesin kız dedi doktorumuz oda doğru cıktı
aysenur-1998 Aspenya44 yanımda payı olur mu sizce benim belirtilerim erkek belirtileri gibi kese falan da öyle yani kafa yapısı kemik yapısı da öyle dediler ama sonradan kız dediler yani anlamadım
nergis_a pandoraninkutusu detayliya birsey kalmamis kuzum bencede alisveris icin detayliyi bekle yda illa alisveris yapacam dersen sari ve yesil renkler hen kiza hem erkege uyar simdilik o sekilde birseyler alabilirsin
pandoraninkutusu cansualisa arkadaşıma erkek demiş bans demedi yanılmada olmaz diyorlar rabbimin gücüne gitmesinde keske yanılma olsa
nergis_a pandoraninkutusu evet canim o resindeki erkek vajina cizgisi yok kucucuk pipiyi acmis gostermis yaramaz 💙💙