pandoraninkutusu Merveftm vallahi benim parlak bir cubuk gibi ya ne bilim abla gösterme sansım olsa buradan video atılmoyor yoksa atardm size😔😔
Aspenya44 pandoraninkutusu Allah bilir inan bak ne hikayeler duyuyoruz sen kalbini ferah tut eğer olmazsa da demekki hayırlısı buymuş dicez sağlıklı olsunlar ins ne diyelim
pandoraninkutusu Merveftm bakın böyle benim erkek galiba yanılma yok galiba bu yüzden umudum yok ne bilim kordon desem degil galiba
pandoraninkutusu Merveftm 😂😂 sırf bunun için 1 gün boyunca agladm hahahahah kabullenmedim bildigim halde eşim yapalm kimse bilmiyor dedi aileside kız beklerken 4 oglu olan kaynanama 5. Oglan geliyor 😂😂 kadıncz kızı olarak ben varm şuan
gmzhrn pandoraninkutusu şu an bende bu durumdayım. herkes erkek erkek dedi az önce doktor kız dedi. elhamdülillah sağlıklı doğsun gerisi önemli değil ama çok unutlanmisim erkek diye. oturdum ağladım istemsizce. Kendime çok kızıyorum ama üzülüyorum yine de
pandoraninkutusu gmzhrn kader ortağım bende kız istiyorum ama oglum olcak ama millet sanıyor kız erkek ayırıyoruz sadece hissettiğimiz olmayınca üzülüyoruz bunada şükür
gmzhrn pandoraninkutusu kesinlikle öyle ayırmak değil sadece kızımın erkek kardeşi olsun istemiştim. Rabbım ne verirse hayırlısını versin ama gönülde oluyor bi istek . ailemin yanında geldim muayeneye. 16 gün sonra kendi doktoruma kontrolüm var zsten o da kız diyince kesin artik🥰
Eda_Aylanc pandoraninkutusu banada 12 haftalığım ilk çocuk erkek olsun istiyordum.Kemik yapısına göre kız dedi yanılma payı var dedi dönsün istiyorum yüce rabbim erkek isteyene kız kız isteyene erkek veriyor.Saglikli olsunlar da inşallah
mrvdmhmz pandoraninkutusu genelde net erkek denildiği zaman yanılma payı çok çok az oluyor benimki kendini çok erken belli etmişti genelde erkekler aceleci olup gösteriyor ve değişmedi erkek😍sağlıkla gelsinler hayırlı evlat olurlar inşallah❤️🧿
han_tme1 pandoraninkutusu anlamıyorum çevrenizdekiler neye göre kız dediler ki size ? Karnınız bile çıkmamışken ayrıca biraz saçma doktor ne diyorsa o dur detaylıda da kesin netleşir zaten
pandoraninkutusu han_tme1 ultrason resmine bakıp dediler cinsiyeti tahmin eden bir sayfaya bile para versm %80 kız dedi o kadar üzüldm ki
han_tme1 pandoraninkutusu ne gerek var ki buna ya haftasını bekleseniz doktor zaten söylüyor erkekte pek yanılma olmuyor. Bence siz içiniz rahat etmiyorsa detaylıyı bekleyin en net sonucu o zaman alırsınız
pandoraninkutusu han_tme1 yok ya erkek belli ortada benim abla üzüldm sadece o kadar kabullenemiyorum