Septik34 Bana 16+2 de erkek dedi sonra bu kordon değilse erkek dedi %60 dedi şaştım şimdi düşünüp duruyorum erkek mi kız mı
TannmsBsra pandoraninkutusu en güzeli detaylı ultrasonu beklemek orda sizde görebişiyorsunuz zaten organın yapısını daha sağlıklı öğrenme şekli
pandoraninkutusu TannmsBsra 8 ocakta cinsiyeti partimiz var bildigim halde yapıcz onca masraf ettik artk nasip degişirse yapacak bir şey yok 🥰
pandoraninkutusu aseldurununannesi_ benimde çıkıntı var abla parmak kadar anlamadım gitti ya vallahi şaştm kaldm
momlife317 Mervemm googlea rus takvimi yazarmisin onu yaparmisin cinsiyetin ne cikicak genellikle o takvim dogru cikiyor
M-r-ve pandoraninkutusu 16da ilk cinsiyeti öğrendiler Detaylıda farklı çıktı yani 21 22haftalarda Onları gördükten sonra zaten bende detaylıya kadar bekledim kıyafet vs almak için ama değişmedi şükür 😅 değişmedi derken doktor yanılmadı yani 😂
Elaa_gozz pandoraninkutusu 16. Haftadan sonra kordonla karıştırma çok olmaz canım net söylenilen bir hafta benim 13. Haftada erkek dedi 31 deyiz hâlâ erkek
DerininAnnesi35 pandoraninkutusu 11+6da erkek olduğunu öğrendim. Sizin gibi bekledim döner mi diye. En son 3.doktor sünnet derisi bile gözüküyor dedi hatta. O zaman kabullendim artık.😊
aysenur-1998 Dilarac bana 12 haftada bacak arası boş dedi kız %90 dedi sizce doğruluk payı var mıdır?
Dilara_ctn Banada 12nci haftada kıza benziyor net değil denildi ama sonrasında 15nci haftada erkek hatta 19 haftada da erkek denildi detayliyi bekleyelim diye düşündüm ve 21 haftada bu hafta kiz olduğunu öğrendim 🤩 bencede en güzeli detayli ultrasonu beklemek