pandoraninkutusu Bunca zaman herkes kız kız diye umutlandırdı beni 🥹🥹🥹 taki doktor erkek diyene kadar sizce yanılma payı varmıdr çıkıntısı görünüyor ama buna ragmen olur diyenler var
beyzzsenturkk pandoraninkutusu bende 16 da öğrendim kızımı o haftalarda kendilerini gösterirlerse yüksek ihtimalle doğru cıkıyor yanılma payı azalıyor
M-r-ve M-r-ve çevremde 2kere şahit oldum yakın zamanda birine erkek demişti kız çıktı diğerine kız dedi erkek çıktı ve detaylıda başka doktor farketti
Sevvl pandoraninkutusu bizim yanılma oldu ama 12 haftada erkek dedi 16 da koz dedi hala kız en net haftalar
pandoraninkutusu Leyla59 kordon olablir karıstırmış olabilir dendi bilmiyorum ama çıkıntı var yani net bir parmak kadar
Elaa_gozz pandoraninkutusu 16. Haftadan sonra kordonla karıştırma çok olmaz canım net söylenilen bir hafta benim 13. Haftada erkek dedi 31 deyiz hâlâ erkek
Aysenur222 Sevvl bnada 11 de kıza benziyor diyip salladı 16 da gel belli olsjn dedi bakm bende inanmadım zaten
pandoraninkutusu Leyla59 eşimin kuzeninin eşine 2li taramada erkek normal kontrolde erkek bir sonraki kontrolde yine erkek sonuncuda kız ama emin değilim demiş 16. Haftafa
M-r-ve pandoraninkutusu 16da ilk cinsiyeti öğrendiler Detaylıda farklı çıktı yani 21 22haftalarda Onları gördükten sonra zaten bende detaylıya kadar bekledim kıyafet vs almak için ama değişmedi şükür 😅 değişmedi derken doktor yanılmadı yani 😂
han_tme1 pandoraninkutusu anlamıyorum çevrenizdekiler neye göre kız dediler ki size ? Karnınız bile çıkmamışken ayrıca biraz saçma doktor ne diyorsa o dur detaylıda da kesin netleşir zaten
aseldurununannesi_ pandoraninkutusu bana 19.haftamda çıkıntı var erkek dedi 22.haftada detaylıda kız olduğunu öğrendim ☺️Herkese olmaz ama detaylıyı beklettin derim alışveriş içinse
pandoraninkutusu aseldurununannesi_ benimde çıkıntı var abla parmak kadar anlamadım gitti ya vallahi şaştm kaldm
m_k34 Banada kız dediler sonraki hafta erkek dedi detaylıda ki doktora sordum erkek dedi 😊 değişebiliyor ki yeğenime yüzde 99 kız demişlerdi erkek doğmuştu böyle şeylerde var. 😂