Tugbaluy Kayseri’de yaşıyorum yeni hamileyim henüz doktora gitmeden önerisi olan var mıdır çalışıyorum bana yardımcı olacak bir doktor istiyorum cumartesileri gidebilirim
Damla Tugbaluy Ben özel dünyam hastanesi Aynur Simur a gidiyorum çok memnunum 3 doktor değiştirdim çünkü gebeligimin başında tavsiye ederim. Cumartesi günleri de hastanede 2 ye kadar sanırım 😊
Yasemintolga58 Tugbaluy bende dünyamda Züleyha guzele gidiyorum cumartesi var mı bilmiyorum ama çok ilgili ayrıntılı anlatan birisi çok memnunum
HappyEnd-88 Tugbaluy Özel Erciyes Kartal Hastanesi Bihter Senem Feyzioğlu doktorum gayet memnunum tavsiye ederim canım
Neriabahram Tugbaluy hem hümaya gittim hemde systeme hümada akif hoca olabilir ya da nagihan hoca olabilir ki nagihan hoca mükemmel ilgilenmişti şimdi doğumu systemde düşündüğüm için oraya geçtim hüsne hanım var başhekim önermişti tavsiye ederim
Zelis97 Kızılay hastanesi sevda uğur doktorum ilk gebeliğimde de tercihim Sevda hocamdı şuan 23 haftalık hamileyim yine aynı doktorum 🥰
Zelis97 Tugbaluy 2 ay önce gitmiştim 345 TL idi yarın tekrardan gideceğim zamanlardan sonra ne oldu bilmiyorum
HappyEnd-88 EminNur 415 TL idi sanırım. Sigorta olduğu için , sigortası olmayan da analık hakkı indirimi istiyormuş o da aynı fiyata geliyormuş duyduğama göre
Yasemintolga58 Rumeysa6115 maalesef ya ücretler sabit kalır inşallah artık doğum ücretini konuştunuz mu
Neriabahram Nazenis gökalp beyi tanımıyrm hümadanda fiyat almadık ama systemin güncel doğum fiyatı 10 bn tl
Rumeysa6115 Yasemintolga58 yılbaşından önce 8 bin normal doğuma demişlerdi henüz knusmadım. Siz konuştunuz mu kac haftalıksınız
Yasemintolga58 Rumeysa6115 bende yılbaşından önce sormuştum şu an bilmiyorum 24+2siz kaç haftalık siniz