Hdudjskdkxn92838 Kizlar benimde 28.beta 404 son adete gore 5 haftaliqim bel kasik agrim war kan sulandirici kullaniyorum korkuyorumda ama bisey sorcam en son beta 28 404 du ya hanii 5 gun oldu kac olmustur simdi yarin gitsem kese gozukurmi
Likayolcusu Hdudjskdkxn92838 görüne bilir ama bir hafta daha beklerseniz kafanız daha rahat olur kalp atışınıda duyarsınız
Likayolcusu Besstee amin inşallah yani betanız yüksek diye korkmayın çoğul gebeliklerde beta daha hızlı ilerler kese ile hesaplamayın şuan. Bir hafta sonra giderseniz daha iyi olur sizin için
Hdudjskdkxn92838 Likayolcusu yok icim rahat deil bundan once 2 dusugum bi canli dogumum war ama bel agrim kasik agrim cokk acaba neden neden diye diyee kafayi yiyorum normalmi bilmiyorum hatirlamiyorum da kan sulandirici igne ilac kullaniyorummm 😔 bilmiyorumkii ne yapsam keseyi gorsek rapor cikaracam acaba gorurmuyum yarin ya
Besstee Hdudjskdkxn92838 benim beta 1000 olmasına rağmen gözükmedi ama tabi içinizi rahatlatmak için siz bilirsiniz aslında soğuk kanlı olmamız gerek gidiyoruz kese var bebe yok gidiyoruz bebek var kalp atışı yok aslında bekleyip gitsek herşey nasipte varsa göreceğiz
Likayolcusu Hdudjskdkxn92838 kasık ağrıısı bende de geçendi 12. Haftadayım ve hala devam ediyor siz moralinizi yüksek tutun 🌼
Hdudjskdkxn92838 Besstee oyle tabikiii ama coknkorkuyorum bel agrim war normalmi buu bide diyer hamilelgimdeki gibinmide bulantim yok hamile degilmisim gibi bi bel agrim war
Besstee Hdudjskdkxn92838 benimde belim ağrıyor kasığıma bişeyler batıyor sanki ama henüz kese dahil görmedik yarın kısmetse doktor rendavum var her hamilelik bir olacak değil belki 9 ay hiç mide bulantınız olmayacak
Likayolcusu Hdudjskdkxn92838 aynen o da var ona da normal diyorşar tam kuyruk sokumu değilde bi üstteki kemik çok ağrıyo baya bazen yürürken zorlanıyorum
Hdudjskdkxn92838 Besstee fazla ewhammi yapiyom nidiyom anlamadimkii gozum korktuya haniii bide 2 senedir olmuyoduuu ne bilimmm iste neyse ozamam bi hafta daha bekliyimmm hayirkisiyka sizde gidinde rabbim gormeyi nasip eder sen kac haftaliksin
Hdudjskdkxn92838 Minikmucizelere bakiyim cok agrim olmazsa beklerim haftaya giderim ama haber ederm tabiki🥰
Besstee Hdudjskdkxn92838 kendi hesabıma göre bugün 5hafta ama bizde dediğim gibi henüz daha kese görmedik bende senin gibi tez canlı gittim hemen doktorum pzrt gel dedi hatta korkuttu beni yalancı gebelik olabilir dedi başka doktora sordum beta o zaman 1000 görülmediğinde normal bişey gözükmemesi dedi şimdi başka dr. Rendavu aldım tabi yarın göreceğiz neyin ne olduğunu
Minikmucizelere Hdudjskdkxn92838 canim sen gene bi iki güne git bence ben dış gebelik gecirdim o yüzden söylüyorum öyle bi şey olursa ne kadar erken o kadar iyi senin ağrın var mi
Hdudjskdkxn92838 Besstee insallah gorursun canim benimmm keseyide bebegide hayirlisiyla ayniyiz senimle bende 5 haftaliqim som adet tarhime gore son adet tarhim 27 kasim
Frht-cnss Besstee benimde görünmemişti değerim 1200 dü hatta neredeyse çok normal 1900 lerde vajinal göründü karından görmezse vajinal baktır için rahat etsin
Besstee Frht-cnss teşekkürler dün betaya baktırdım 2364de yükselmiş yarın kontrolümde bakalım doktorum bakacak