mommyily Sevilayosman ay maşallah sağlıkla büyüsün miniklerimiz ve zamanı geldiğinde sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🥰 doktora gittin mi sen gördün mü keseyi 😍
Feyzaclk Cgdmmm yaramıyor dediğiniz şeyin zararı olduğuna dair bir kaynağınız var mı? İnsanların aklına boş kaygı sokmak hele ki hamilelere iyi değil
Cgdmmm Feyzaclk tabi ki de var başımdan geçen şeyleri sizlere aktarıyorum hem gebe olarak hem sağlıkçı olarak uygulayıp uygulamamak sizlere kalmış tabi ki de ben de burda yaşadığım tecrübeleri aktarıyorum
mommyily Serpil36 canım genelde çevremdekilerde dahil ilk belirti olarak hep kasık ağrısı ve adet olacakmışsın gibi ara ara karın ağrısı oluyor koku da hassasiyet ve halsizlik birçoğunda ilk belirtiler bu şekilde sanırım 🥰
Sevilayosman mommyily İnşallah kuzum bugün gidicem bakalım rabbim herkese hayırlısını nasip etsin ben geçen sene düşük yaptım şimdi tekrar 6+1 iz 🤭🤭
Gzmerk mommyily Marketten ziyade ben açık alıp kendim kaynatarak taze tüketmeye çalışıyorum. Ama market sütleri de zararlı değildir herhalde sonuçta onlar da pastörize ediliyor. Bu arada doktor sabah akşam bir bardak süt mutlaka iç demişti şimdi siz süt deyince aklıma geldi ☺️
Ndt Gzmerk benim doktorum açık sütlerde salmonella riski olduğu için tavsiye etmiyorum diyor. Açık sütü risk olmasın diye fazla kaynatmanın ise içindeki besin değerlerini öldürdüğünü söylediği için ben günlük süt kullanıyorum.
Besstee Betanız kaş çıktı 3. Haftada acaba benim beta 1000 çıktı doktor kontrol etti kese gözükmüyor yalancı gebelik olabilir dedi çekindim
mommyily Besstee benim beta 85.1 çıktı okuduğum ve anladığım kadarıyla 1500-3000 küsürde kese görünüyormuş genelde hatta 5000 binde bile yeni görenler varmış hemen korkutmayın kendinizi doktorların yaptığı ilk şey korkutmak zaten siz güzel düşünün biraz daha bekleyin olmazsa 🌸🤍
moooms Aaaysee benim canım çok çiğköfte istiyor eşimde artık çoğu çiğköfteler etsiz diyor bilemedim ama aşeriyorum artık 🥹
mommyily moooms tam bilgili değilim bu konularda ama bana kalırsa aşırıya kaçmadan yenilebilir çok canınız istediyse aşeriyor gibisiniz çünkü 🌸
Aaaysee moooms canım ben kaç kez yedim etsiz olduktan sonra dediğim gibi sıkıntı yok ki hazırların nerdeyse hepsi etsiz qma emin olmak istiyorsan alacağın yere sor zaten derler sana etsiz diye
Tgck moooms evde kendiniz etsiz yapın dışarıdan yemeyin bence zehirlenenler duyuyorum sürekli dışarıdaki çiğ köfteden
Gzmerk Ndt Bu konu hakkında bilgim yoktu teşekkür ederim. Bir sıkıntı olmaması için ben de fazla kaynatıyordum ama daha dikkatli olayım
evrem321 Marly21 iki güne bir kan tahlili verin isterseniz 2kat artıyorsa sıkıntı yok ama diğer türlü dış gebelik varsa sıkıntı olabilir 6. Haftada doktora gitmeniz
nur34_ mommyily kafein asitli seyleri kisitla cok yenisin cunku yeme icme konusunda herzmnki gibi saglikli besleniyosan tabiki
Besstee mommyily çok açık sözlüler ve netler 🥲 iniyorum her birimiz hayırlı şekilde haberler alıp kavuşuruz 🙏🏻🐣
evrem321 Marly21 erken gebelikte betayı iki güne bir baktırmak lazım her ölçümde en az 2 kat olmalı bu oran eğer bu şekilde artmayıp %60 civarında artıyorsa dış gebelikten şüpheleniyorlar ve böyle bir durum varsa 6. Haftada doktora gitmeniz sizin için risk olabilir
nur34_ mommyily ayn bende oyleyim canim oyuzden sıkıntı cekmiyorum gunde bir yada iki gunde bir o sekil ama kola kolusunda kendimi cok tutuyorum tek vazgecilmezm malesef
Sevin21 Greenmomy benimde 4+2 sizin beta hcgnix kactı acaba bide son adet tarihiniz neydi nasıl anladınz gebeligi
Greenmomy Sevin21 ben tüp bebek yaptırdım. Son adet 31 Kasım. Geçen pazartesi öğrendim beta 56 çıktı. Çarşamba 150, Cuma 320. Sizin nasıldı değeriniz
mommyily nur34_ aşırıya kaçmadığı sürece bence sorun yok çünkü can çekince insan yemeden içmeden duramıyor 🤭🤍
mommyily Besstee inşallah canım ama bana kalırsa hiç korkma arkadaşıma da aynısını yaptılar kese yok dediler biraz bekledikten sonra başka doktora gitti ve orda gördü keseyi 🌸🤍
evrem321 Nar ,tere otu bunlarda tehlikeli ilk zamanlar kahve çay tüketmeyin asitli içeçekler tüketmeyin bitki çayı kesinlikle tüketmeyin
mommyily evrem321 narı ilk defa duydum iyiki yazdınız yemedim daha ama yememeye de dikkat ederim bundan sonra 🥰🤍