Hayat123456 Sevgi-27 merhaba bugün hamile olduğumu öğrendim değerim 247 ama kese yok sadece rahim duvarı kalınlaşmış dedi 2 gün sonra tekrar çağırdı (adetime göre 3+5) 2 kez kimyasal geçirdim hiç böyle olmamıştı 1 tane bebeğim var 5 aylık onda da biç böyle bişey yaşamadım nasıl ne olucak anlamadım hiç
mommyily Hayat123456 biraz bekleyin küçük olduğu için kese görünmüyormuş şuan bende erken öğrendiğim için bekliyorum strese girmeyin 2-3 hafta beklemek en doğru olanı sanırım 🙏🏻🌸
Sevgi-27 Hayat123456 merhaba cnm her hamilelik bir olmadığı gibi her belirtilerde bir olmaz erken görünebilir geç görünebilir yani değişir bence daha çok erken 3+5 miş daha beta ya bakma sen içini ferah tut bak goruceksin minigini 🥰
Hayat123456 mommyily ilk bebeğimde hiç böyle olmamıştı ondan tuhaf oldum biraz teşekkür ederim Allah kucaklarımıza almayı nasip etsin 🤲🏻
arirangg mommyily Doktorum bana her gün bir tane haşlanmış köy yumurtası ye, süt ürünlerini düzenli tüket ama bir tanesini seç ve mutlaka her gün al, kuruyemiş ye, ekşi meyvelerden ye tatlı meyvelerden yeme ( tatlı meyveler mide bulantısı yapar), dedi.
MommytoBee Marly21 Merhaba, ben 5+5 haftalığım bugün keseyi gördük çok heyecanlı zamanlar cidden hele de ilkse😍
Marly21 MommytoBee çok şükür canım darısı bize 6+1de çarşamba günü gidecem bende aslında ilk değil ama yine o duyguları yaşamaya sabırsızlanıyorum en güzeli de ne biliyor musun tekmelemeye başlaması işte o zaman dünyanın en mutlu insanı sensin😢😍
Hayat123456 Sevgi-27 ayy inşallah yanlış yazmışım 12 den sonra tam 4 haftalık olduğu gözüküyor bakalım hayırlısı neyse o olsun hakkımızda ☺️
jarmzalu mommyily Amin, çok teşekkür ederim🙏🏻✨🥹 Size de bu uzun görünen ama zamanın su gibi akıp gittiği yolda hayırlısıyla sağlıkll bir şekilde başa vurmanızı dilerim🫶🏻
AzraFarah Bfmom kekik zaten içilmez,adet dönemlerinde kanamayı kolaylaştırmak için kekik çayı önerilir,bunu da bilmeyen yoktur herhalde, kalkıp da hamilelikte kekik çayı içsin, rezeneyi de sizden duydum
Didem18 Merve1612 malesef 😕 haftaya pazartesi galiba son kontrol olur… Netleşir diye umuyorum. Bakalım
EdanurayaZ Sevgi-27 bende 6+3 te duymuştum kalp atışını ama alttan muayene ile ultrasonda gözüküyordu ama ben duymak istemiştim öyle duydum
Sevgi-27 Marly21 beni unutma demiştin bugün gittim doktora kese görünmedi 🤦🏻 kan verdim 1112 çıktı doktor sonuçlar istediğim gibi değil dedi çok üzgünüm 😞😢
Marly21 Sevgi-27 stres yapma canım kendine iyi yükselmiş 2 günde bir kan ver baktır 2 katı yükseliyorsa sağlıklı gebeliktir belki geç döllenme falandır da bilemeyiz ki rabbim gönlüne göre verir inşallah belirtilerin var mı peki