mommyily melikesenq kesinlikle öyle çok haklısınız bende elimden geldiğinde dikkat ediyorum her şeye doktora gidene o şekilde devam ederim bakalım 🤭❤️
mommyily cerenakgl aynen bende 6 haftanın içinde giderim muhtemelen çünkü her insanın Farklı oluyor biraz beklemek en iyisi şuan 🤭❤️
mommyily Nazlicannn196 peki yanlış anlamazsanız kaç kiloyla hamile kaldınız sanırım zayıflıklada alakalı bu durum 🌸
Tugce3561 Lavinyaa8 ananası biliyorum ama hurmayı ilk defa sizden duydum aksine öneriliyor diye biliyorum ama yanlış mı ben de çok araştırarak yiyorum ve 7+6 yım tükettim ama siz böyle yazınca bi tereddüt etmedim değil
Bfmom AzraFarah binbir çeşit bitki çayı var. Ben acikcasi ihlamur harici bisey icmiyorum. Hatta ihlamur bile tüketmedim. Rezeneyi de içilmez diye duydum sanki bi araştırın isterseniz. Yesilcay kekik bunlarda içilmez diye biliyorum.
AzraFarah Bfmom kekik zaten içilmez,adet dönemlerinde kanamayı kolaylaştırmak için kekik çayı önerilir,bunu da bilmeyen yoktur herhalde, kalkıp da hamilelikte kekik çayı içsin, rezeneyi de sizden duydum
Feyzaclk Cgdmmm ben burun spreyini kullanmak zorundayım peki bu durumda ne yapmam gerekiyor? Hiç böyle bişey duymadım çünkü
YaseminCanCicek21 mommyily imkanın varsa uygun fiyatta makinelerde var sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🌸❤️
Ndt Zerenella yani kanepede mesela uza nırken ben biraz sırtımı yüksek yüksek tutuyorum ve hafif yana doğru uzanıyorum. Özellikle uyurken dümdüz sırtüstü yatmayın demişti doktorum.
Ndt mommyily çok net olarak bilmiyorum ama galiba kan akışının azalmasıyla ilgili bir durum oluşabiliyormuş. Ama dediğim ayrıntısını çok bilmiyorum.
Deletedmom_116 Ah Ahhh çok çabuk geciyo zaman 6 haftalık öğrendim biseye dikkat etmeme gerek yoktu çünkü zaten hicbisey yiyemiyodum🤣🤣🤣Sudan bile tiskindim Aşırı olmadıkça şunu yemem demedim canım çektiğini yedim 17 haftalık olduk tek korktuğum ette dokunamiyorum ve 17. Haftadan mide sorunlarıyla selamlar😁
Laleozkan_09 mommyily kesin gitmeniz lazım. Bebek doğana kadar ebe sizin doğum sürecinizi takip ediyor. İleride doğumda herhangi bir şey olmasın diye tetanoz aşını da orada ebe yapıyor. Şeker yüklemesi kan tahlillerini de ebe yapıyor. Bebeğin doğduğunda onun aşılarını kilo boy kafa çapını da orada takip ediliyor. Gittiğinizde ebeyle aranızı iyi tutmaya çalışın hatta numarasını alın ileride bir aklınıza bir şey takılırsa arayıp sormak için en iyi kişi.
mommyily Laleozkan_09 ayyy buna çok dikkat edicem önce doktora gideyim o zaman daha sonra sağlık ocağına giderim kayıt için 🥰
Avukathanimm Bebikk Rahimi yumuşattığı için başlarda düşük sonlarda erken doğumu tetikleme etkisi olabilir.