Reyo Merhaba arkadaşlar bu kaşıntıyı nasıl geçerim ya safra asidim.normal ciğerlerde normal. Üç gündür bianda üşüme geliyor ardından Kaşıntı başlıyor her tarafımda ve geçmiyor napicam uyku desen sıfır 😪 uyuz da değilim cildiyeye gittim..
mustafatma43 Reyo xabion cilt bakım losyonu var kullan tavsiye ederim bnde uyuz yada bilmiyorum neydim eczaneden aldım gebe ve normal de kiler için ayrı ayrı hamilelerin pembe kutu normalin yeşil renkli
Ezginehirr Aynı dertten bende de var 1 hafta oldu kaşınmaktan her yerim yara bere içinde uyku yok gece artıyo zaten banada testler yapıldı temiz çıktı ilaç verdiler işe yaramıyor tek çare doğum doğumdan sonra düzeliyormuş öyle diyor doktor
2022bebeki Reyo Ben de direndim ama başladım epey şiddetini azalttı. Adaçayı kaynatip sogutup pamukla kaşinan yerlere sürüyordum rahatlatıyordu ama bunu yapin diyemem biz egeliyiz orda çok yapılır belki size fayda sağlamaz bilemiyorum
Ybusra Safra asidi ve koleztaz için n egibi testler yapıldı acaba benimde kasintim oluyor ve gece artıyor
Ezginehirr Ybusra kan testleriyle karaciğer enzimlerinize bakıyorlar kolestaz ise bebeğe ve size risk oluşturacak bir durum onun için doktora gitmenizi öneririm
Birbebekannesiyim Koltuk altından gogusume doğru çok kötü kaşıntım var 27+0 dayım 18 den beri var bu kaşıntı ara ara geliyor ama çok tatlı kaşınıyor kuruluk mu göğüslerim mi büyüdüğü için anlamadım çok strese giriyorum kasirken
Reyo Berna0000 Ayaklarım ellerimde var bazen göbek cevresi gebelik kaşıntısı olduğunu söyledi doğum yapınca geçer dedi ama bakalim🥰
Berna0000 Reyo bende tahlil yaptırdım normal çıktı sonuçları aynı benimde o bölgeler çok kaşınıyor uyuz gibi oldum yaaa 🙈