guzelanne01_ symabskrt maşallah sizede Benimde hayalim ikiz olmasaydı🙈4 çoçuk hayalim 3 yapmış olurdum 1 tane daha olurdu Rabbim izin verirse ohh mis☺️
MaviK Zln2152 hayır doktorum net biri emin olmasa söylemezdi . Şimdi 11. Haftayı bekliyorum bakalım bunu görecek mi ☺️
ElfYrgn Ayy biz daha çok miniğiz 👼🏻 10+5 Çilek olduk 🍓 12+6 da randevumuz var bakalım. Belki cinsiyetini de öğreniriz 🤍😍
Denizahsen guzelanne01_ hayır sonuç için daha aramadılar ama ultrasonda yaptığı ölçümler normaldi bir sorun yoktu
Zln2152 MaviK ne güzel sağlıkla gelsin yavrucak😍 Bizim doktorumuz da 13+2 haftalıkken %90 erkek dedi artık sonradan yanılma olur mu bende bilmiyorum 🤷♀️
MaviK Zln2152 genelde kızda yanılma olmuyor canım erkekte de eğer kordonu benzetmişse yanılabiliyorlar. Ama sanmıyorum değişeceğini , sağlıkla kucağınıza alın 🥰
Zln2152 MaviK anladım kuzum çok teşekkür ederim artık kordonla karıştırma olur mı bilmiyorum bacak arası fotoğrafı var atayım size 😂
ballikedii guzelanne01_ 13+0 12 den sonra +1 olucaz 15. Haftada netleşir öyle söyleriz dedi doktorum tahmin istemedim bende parti yapıcaz diye ama öpüyorum heyecandan