Basak37 dilekkarahuseyin Bunu çok merak ediyorum.ben de 13. Haftadayım.Yarın kontrol için gideceğim bakalım belki cinsiyeti de görürüz. 😂
guzelanne01_ Basak37 bende 13 te gittim öğrendim hatta ben daha erkendir belki diye düşündüm ama söyledi doktorumuz
guzelanne01_ Denizahsen bende 2 gün önce öğrendim canım sende öğrenirsin inşallah en son ne zamam gittin 2 li test yaptırmıyormusun
beyzacmvrc guzelanne01_ 16+2 🐣 patates oldu kızım 😂🐣 Hareketlerini hissediyorum ufak ufak ☺️ damar atması gibi bişey oluyor pıt pıt 🥲🥲
symabskrt 15+2 avokadoyuz 🥑 ikiz kızlarımla cinsiyetleri 12.haftada birini öğrendik diğeri erkeğe benziyor ama yanilabiliyoruz dedi sonra 14.haftada oda kız dedi hareketleri ise en erken 17.hafta başlar diyolar henüz bende hissetmiyorum 🙈🥰🙏
guzelanne01_ symabskrt maşallah sizede Benimde hayalim ikiz olmasaydı🙈4 çoçuk hayalim 3 yapmış olurdum 1 tane daha olurdu Rabbim izin verirse ohh mis☺️
Umrnkara 12.haftada ikili tarama için gittiğimizde yüzde 80 erkek demişti doktorumuz, 16. Haftada kesinleşti. 🥰 Suan 24 haftalığız bebeğimle 💙
Paramedik16 guzelanne01_ 28+3 oğluşlarla karnabahar olduk 🥰 ilk 18.haftada hissetmiştim 20.haftadan sonrada düzenli hissetmeye başladım şuana hareketlerimi kısıtlıyorlar o kadar şişim😂