Cerenuznglu Arzu3434 iki sepet beşik aldım yanımda olacaklar yatak odasında, ilk etap için 1,5 yaşlarına kadar yatabiliyorlarmış . Daha sonra iki montessori yatak alıp oda yaparım diye düşündüm . Bakalım inşallah düşündüğümüz gibi olur 🥰
Twinstoddlermom 32+3 olduk oğullarımla bu hafta iyice ağırlaştığımı hissediyorum.Pozisyondan dolayı şubatın ilk haftası sezeryan olacak doğum inşallah o zamanı beklerler 👶👶🤲🏻 nefes almak ve boğazımı tutmak daha da mı zorlaşacak merak ediyorum 😂🐣🐣
GGI Twinstoddlermom kızlarımla 32+3’üz bizede doktor Şubatın ilk haftası dedi ama bakalım kızlar bayağı hareketli inşallah o günlere gelebiliriz 🙏🏻
Mucize_ikizler123 Twinstoddlermom ya maşallah inşallah o zamana kadar beklerler ben Şuan zor nefes alıp veriyorum zor kalkıyorum 😅
Cerenuznglu Kamale maşallah , 38.haftayı görmüşsünüz 😍 Nelere dikkat ettiniz , 21.haftamdayım tavsiye ettiğiniz şeyler var mı ?
defneveannesii_ Merhabaa en miniği ben ve benim pirinç tanem sanırımm 🙈 6+5iz biz 💖 Fakat biraz zorlu geçiyor kasık ve bel ağrılarım geceleri uyutmuyor 2,3 gündür 🥹 Benim miniş sağlıklı olsun, sağlıkla kavuşayım da evelallah geçer ağrılar 👼🏼🙏🏻
Mrv_77_77 Merrose benimde 22 haftalık arkadaşım nasıl gidiyor senin hamilelik hareketleri nasıl bebişlerin benimkiler kıpır kıpır hiç durmuyor şimdiden
Merrose Mrv_77_77 şuan hiç bir sıkıntı var Göbek büyüdükçe hareketler sıkıntıya giriyor. Bizimkilerde öyle😂 doktor hareketli olmaları en doğrusu dedi☺️
Mrv_77_77 Merrose bende her ultrasona girdiğim de yaramaz kızlar diye anıyoruz 😊 aman sağlıklı olsunlar da biz katlanırız şu son haftaları bi görebilsek