Mucize_ikizler123 gunel91 aşkında doktorunuzun artık size sezeryan tarihi vermesi lazım vakitlice gelsinler inşallah 🌺🥰😍
gunel91 Mucize_ikizler123 verdide 37+1e ama rahim boyu kisalmis bende nereye kadar dozsek istirahet demis
Mucize_ikizler123 gygy1234 ya maşallah benimki de 14 Ocak bir gün ara ile doğum inşallah güzel haberlerimizi paylaşırız sağlıkla gelsin bebişler 🥰😍♥️
Cerenuznglu Mucize_ikizler123 haklısınız , tedbiri elden bırakmamak lazım ne olur nolmaz. Doktorların dalgınlığına gelebiliyor , teşekkürler 😍
Nlnr_anne Arzu3434 ikinci el pregonun 2072 olanını aldım .pek güzel.bebeklerim sağ saglim vaktinde gelsinler inşallah
Mucize_ikizler123 Arzu3434 ben bir park beşik iki tane de ana kucağı aldım ikiz anneleri gebelikle beşikte yatmıyorlar 2 tane almaınız gereksiz dediği için tek aldım baktım severler bi tane daha alırım ☺️
Cerenuznglu Arzu3434 iki sepet beşik aldım yanımda olacaklar yatak odasında, ilk etap için 1,5 yaşlarına kadar yatabiliyorlarmış . Daha sonra iki montessori yatak alıp oda yaparım diye düşündüm . Bakalım inşallah düşündüğümüz gibi olur 🥰
72727 Mucize_ikizler123 maşallah😊 bende yenı ıkızlere hamıleyım şuan 64 kıloyum bakalım ne kdr ulaşacaz