Kubrabol0 Glsm-- hareketleri nasıl bebeğinin benim ki biraz az hareket ediyor ama gebeligimin başından beri böyle
Didemesut Kubrabol0 bende 39+2 oldum ananas gömüyoz kızımla şuanda😅 gelsin diye ama yok gelmiyor. Duşta squat yapıyom . Activator labor yapıyom plates topumda zıplıyom 20 dk yürüyüş merdivenleri 3 erli inip çıkıyom 4 kat ama olmuyor 🤣🤷🏼♀️
Didemesut Kubrabol0 dün sadece belim biraz ağrıdı o da hemen geçti birde çatı ağrısı oluyor yürürken devlet hast. Çatı muayenesi yapmıyorlar kaç cm açıklık var bilmiyorum 🤣
Esmerim_2727 @Kubrabol0 benimde ilk gebeliğimte çatı muayenesi yapti 2 cm açılmış bu hafta olur dedi eve gittim sancim tuttu geceye kadar cektim 4 cm olmus dedi dayanamadim sezeryan istedim sezeryan oldum sabaha kadar bekleseydim olurdu
Halimee1634 40 haftalık olacağız 12den sonra 10 gün önce nişan geldi 1cm açıklık var ama yok pilates hurma ahududu yaprağı çayı hepsini deniyorum 🥺
Miran_56 Bende 38+5 im gelsin istiyorum artk hurma ve adacayina daha yeni baslicam arada sguat yapıyorum yalancı sancılar geliyor uzunda sürüyor ama sonra geçiyor rahim ağzın yumuşamış plasentasi yaşlanmış dedi doktor bugün yarın gelir dedi ama tık yok
Zeynepsari34 Arkadaşlar şaka değil gerçek cinsel ilişki doğumu başlatabiliyor hatta orgazm anında ki kasılmalar doğumu tetikleyebiliyor doktorum söylemişti. Eşimle birlikte oldum ertesi gün sancım başladı. Doğuma gittim
Kubrabol0 Zeynepsari34 doktorum çatı muayenesi yaparken başına dokunuyorum dedi o yüzden korkuyorum biraz iliskiden
Kbetul Bizim bebişlerin gelesi yok kızlar 39 um ben de nstde sancı çıkıyor bebek indi yerleşti iyice.. ne gelen var ne giden sabırsızlanıyorum artık doktora dicem kesip al artık sabırsızlanıyorum 😂😂
Kbetul M-r-ve sanırım Allah hadi artık çık diyene kadar orada kalacak neler yapıyorum yine tık yok activing labor yürüyüş merdiven hurma duş ananas 🤭
M-r-ve Kbetul ben yıl sonu bebesi olmasın diye hiç birini yapmadım açıkcası 🙊😅 bugün itibari ile başladım bakalım
Busra1290 Ben ilk hamileligimde ananas yemistim ertesi gun doguma gittim .gerci normal olmadı sezaryen oldu ama oldu yani :) tabi herkeste aynı şey ise yaramayabilir 🤷🏻♀️