Bebekliannee Ebruskaaa net mi söyledi benziyor mu dedi. Ben 14 haftalık oldum gitmedim ya net öğrenmek için
alagulgoz Bizde 14 haftalık olduk dün kontorolümüz vardı cinsiyet ile ilgili tahminde dahi bulunamadı ayaklarıyla alt kısımı komple kapatmıştı 🤗 benim bulantılarım ve aşırı istifra dönemim 6. Haftada başlayıp 13. Haftada sona erdi diyebilirim çok şükür 🤲🏻
kucukkalbimm Mugeliya 12 haftalık olduk 14ünde randevum var cinsiyet için gidicem baklim inşallah gösterir kendini
ballikedii Mugeliya 13+2 olduk valla ben iyiyim çok şükür hiç kusmam olmadı benim ama sabahları öğürüyorum o kadar düşük riskimiz de bitti 15. Haftada cinsiyetimizi de öğrenicrz
Nilayca Bizde 12+3 ten gidiyoruz Temmuz 15 dedi doktorumuz hem manidar bi gün hem düğün tarihimiz tabi geleceği günü kendi seçecek cinsiyeti öğrenmedik daha 16. Haftada dedi doktorumuz 🐣
DuYguuysf07 Kızlar ben 13. Haftaya girdim ağzımda ekşi ve acı tad oluşuyor sizde de var mı böyle Bi durum tükrüğümü yutamıyorum hiç çok kötü ya
beyzaturker56 Mugeliya 11+0 olduk bugün doktor en geç 27 Temmuz dedi hayırlısı bakalım nasıl olacak. Bulantılarım oluyor ara ara doktorum prilam verdi 1 kere kullandım doğal yöntemler ile kesmeye çalışıyorum daha çok. 13 Ocakta ikili taramam var bakalım ne olacak. Allah herkese hayırlı ve kolay doğum nasip etsin sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza 🌸