Cansukcbs Kızlar merhaba benim kızım başı aşağıya dönük ama kanalda deil doktor girmezse suni sanci vericem dedi eğeer bebek çok kilo almıssa mecbur sezeryan desi hurma yiyorum yürüyüş yapıyorum banamısın demiyor 39+3
Tunahan_rumeysa16 Cansukcbs kac kilo bebişiniz insllah saglikla kucağına alirsin rabbim yardim ediyor o an inanın ki.
HavvaK Cansukcbs benimde kanala girmeden nişanım geldi ve sancılarım başladı. Açılmalarım hızlı ilerledi. Ama kanala gitmediği için 1 saat tam açıklıkla bekledim. Sonrasında ebenin keseyi açması ile doğumum oldu elhamdulillah Yani kanala girmemesi sezeryan sebebi değil
Evrem32 Cansukcbs bol bol uzun süreli secde pozisyonunda dur.. birde inşikak süresi oku , yanlız secde ayeti geçiyor her okumakta bir secde yapman gerekli
KeremikoBayky Cansukcbs yogadaki aşağı bakan köpek, 4 ayak ve çocuk pozları ve ters duruşlu tüm pozlar bebeği hızlandırıyor
Ydz Bebeği kanala yönlendirmek için bazı pozisyon ve egzersizler var. İnternetten bakmanızı tavsiye ederim Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
Cansukcbs HavvaK kuzenimde benim gibiydi kanala girmemişti sabah suni sancı verdiler akşama kadae çekti olmayınca sezeryan aldılar bemde aynı durumda olmaktan korkuyorum