Omerva SerapBagci öyle pat diye olmuyor merak etme benim gece12de sancım başladı sabah 9da hastaneye gittim öğlen 13:43 te doğdu oğlum
SerapBagci Omerva biliyorum ama ilk doğum diye galiba aşırı panik yapıyorum😒 birde artık 40. Haftaya yaklaştık ya kordon dolanirsa ya kakasını yaparsa suyu azalırsa diye düşünmekten alamıyorum kendimi
Ftmcgdms SerapBagci işte sezeryanin iyi bir yani bu olsa gerek☺️☺️ inşallah hiç bir bebiş annesini çok bekletmez vakti gelince gelsinler sağlıklı sıhhatli🤲🥰😍
Amara_2019 SerapBagci canım Wallah benimde ilk hamileliğim ama bugün iğne batar gibi kasıklarıma ağrı çok giriyor bende anlamadım
SerapBagci Amara_2019 benimde belim ağrıyor bugün ama temizlik yaptım gündüz acaba ondan mı diyorum 🙄
Omerva SerapBagci hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah ben ssvd yi çok istememe rağmen kısmet olmadı 16 ocakta planlı sezaryenle doğumum olucak
Esrayldzz Son 19 görünüyor uygulamada 🥰 Rabb’im hepimize sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin 😇
Minikoveannesi Son 17🎊🎉 kızlar sizde de mide yanması sonrasında istifra var mı? Son bi kaç gündür yatar yatmaz çıkarma isteği geliyo. Mide yanmasından gına gelmiş zaten bi de bu çıktı başıma
SerapBagci Minikoveannesi bende oluyor ama sadece kussam rahat edecekmisim gibi onun dışında bi şey olmuyor
Kubrabol0 SerapBagci Ay benimde 39+2 bakalim hangimiz önce doguracak bekliyorum bekliyorum sancı gelen giden yok cuma günü 2cm açıklık var dedi ama nst de falan da hiç sancim cikmadi