Lizbonn SerapBagci Hahaha vallahi artık doğurabilirim son zamanlarda birazcık bunalmadım desem yalan olur. Ptesi kontrole gideceğim bakalım dr ne diyecek. Ama bana kalırsa içimdeki ses 10 ocağa kadar doğururum gibi🥲
SerapBagci Cookiee düşünme öyle şeyler sürekli motive et kendini bozma moralini bende başlarda doguramicam diyip duruyodum 39+4 olduk yeter artık dogurayim diyorum 😂
SerapBagci miracefemom7 şöyle 5 ocak gibi beni ugurlarsaniz çok memnun olurum çünkü artık baya ağırlaştık🫶🏼😂😂
Ftmcgdms SerapBagci işte sezeryanin iyi bir yani bu olsa gerek☺️☺️ inşallah hiç bir bebiş annesini çok bekletmez vakti gelince gelsinler sağlıklı sıhhatli🤲🥰😍
miracefemom7 SerapBagci bizim 19 gün gösteriyor son ama bakalım ne zaman gelcek beyefendi 5 ocakta kontrolumuz var ama içimden 9 veya 10 ocak geçiyor ay hadi bakalım 😂
Aylakrn SerapBagci ay bide beni düşün ben son haftaları geçmek bilmez diye düşünüyodum su gibi aktı 😅😅
SerapBagci Aylakrn hele son günler 🤦🏻♀️ gece gündüz sancı bekliyorum diye uykuya hasret kaldım ah ahh bi de panik biriyim hiç sevmem böyle plansız şeyleri 😂
SerapBagci han_tme1 benimde 3 ocak 🥰 hep ocağa kalmaz doğar çok hareketli durmaz icerde diyordum 32. Haftadan beri baş aşağı hanım efendi ama 40. Haftayi gormeden gelmeyecek sanirim😂😂