Minkmucizm cannkmrc Amiin hiç eksik kalacağınızı düşünmeyin ilk günleri atlattıktan sonrası kolay inşallah🥰😊
Mervece1 Minkmucizm Çok geçmiş olsun. Dikişlerinizde hala ağrı var mı yatıp kalkarken falan ? Ya da yürürken dik yürüyebiliyor musunuz. Eski halinize tamamen döndünüz mü
Minkmucizm Mervece1 Ağrım kalmadı kendimi çok zorlarsam hafif sızlama oluyor dik yürümektede sıkıntı yok çok şükür kendimi aşırı zorlamadığım sürece eskisi gibiyim kalkarken karnımdan güç almadım ilk günler zorladı yatıp kalkmak ama sadece beş altı gün sonrası kolay 😊
Mervece1 Minkmucizm Ya benim 22 gün oldu hala çok ağrım var hala çok dik yürüyemiyorum hızlı yürüyemiyorum. Gece emzirmeye kalkarken çok ağrım oluyor yataktan kalkana kadar :(
semirra @“Minkmucizm”#p25698819cook super bir hikaye insllah benimde oylenolur ne guzel gecirmiisniz masallah
ikimelekannesi__ Minkmucizm gözünüz aydın darısı biz şafak sayan annelerin başına inşallah 💜👶🏻 bizim de 33+4 az kaldı ama zaman durdu geçmiyo gibi sanki 🤷♀️ Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize 🌼🐣🧡
Minkmucizm ikimelekannesi__ Amin inşallah hamileliğiniz sıkıntılı değilse tadını çıkarın geçmiyor gibi gelse de hemen geçiyor aslında az kalmış birde bakmışsınız kucağınızda 💕🌸
Minkmucizm Mervece1 İnşallah toparlarsınız bi an önce sizde kişiden kişiye fark ediyor demekki kendinizi çok zorlamamaya çalışın
Ayknur 01.01.2023 kızım dünyaya geldi arkadaşlar hiç korkmayin gözünüzde buyuteceginiz kadar zor ve kötü değil sezeryan benimde pozitif hikayem sormak istediğiniz birşey varsa cevaplarım kızım kuvezde dualarınızı bekliyoruz
gygy1234 Ayknur Allah sana bağışlasın inşallah şuan dikişlerin de falan ağrı var mı benim de ilk gebelik 11 gün sonra sezeryan olucam ve bide kaşıntım var kaç gündür
gygy1234 Minkmucizm Allah bebeğini sana bağışlasın o kaşıntı geçti mi kaç gündür bende de var bi aralar uyuz olmuştum zor geçmişti acaba yine mi uyuz oldum diyorum da ama uyuzken duşta çok kaşınırdım şuan alırken kaşıntı olmuyor 11 gün sonra bende sezeryan olucam 🥺
Minkmucizm gygy1234 Aminn hepimznkini inşallah 😊 kaşıntı beni öldürüyordu heryerim yara içindeydi artk ama çözümü bulamadım hala arada kaşınıyorum yaralarım yeni iyileşiyor sezeryandan daha zordu benım için kaşıntı
SsSonguS Minkmucizm maşallah Allah analı babalı büyütsün 😌🙏🏼 Darısı kolaylıkla başımıza normal istiyorum şimdilik ama hayırlısı diyorum hep.. ameliyattan çok korkan biri olarak maşallah 🧿 diyorum..
Minkmucizm SsSonguS Bende normal istiyordum ama böyle nasip oldu sizede inşallah hayırlı güzel doğum nasip olsun🥰
Ayknur @gygy1234 var ağrım biraz yürüyerek atmaya çalışıyorum tabi tamamen bir anda iyi olmayı bekleyemeyiz zamanla ilk gunume göre çok çok iyiyim beni bayiltin diye ağladım ameliyatta belden uyustum odaya geldim yuruyemem çok ağrım var dedim yurumem r kolay oldu çok şükür sizde hiç korkmayın
gygy1234 Minkmucizm ay o kaşıntı kaç gündür bende de var inşallah hemen geçer 🤲 dediğiniz gibi çok zor ya