Sonunda bende yazacak fırsatı buldum😊 hamileliğim çok zor geçmişti hem pskolojik hemde son günler kaşıntı başlamıştı yerimden kalkamıyorum artık doğmasını istiyordum ama kontrolüm 15.12.22 deydi 12.12.22 ye denk gelse keşke diyordum içimden ama ümidimde yoktu😊 12.12.22 akşamı ablam yemeğe çağırdı yedik içtik oturduk wcye gittim tam kalkarken suyumun geldiğini farkettim hemen eşim doktorumu aradı hastaneye gidin dedi gittiğimizde ebeler muane etti açıklık yoktu nstde sancıda cıkmadı doktorum aradı altı saat sancı bekliycez gelmezse suni sancı veririz sabah dedi ebeler de suyun temiz olmadığını söyleyince sezeryana karar verdik herşey çok hızlı oldu hazırladılar doktorum hemen geldi amelyathaneye indirdiler ben hala inanamıyordum yemek yediğim için spinal anestezi yaptılar kızlar inanın hissedilmiyor iğnenin sadece son saniyesini hissettim bir yanma gibi başka bişey hissetmedim amelyat anında burada yazanları okuduğum için korkuyordum ama ne kesi ne dokunmalar hiç bişey hissetmedim meleğimin sesi beş dk sonra kulaklarımdaydı doktorum hazırmısın dedi meleğimi bana gösterdi dünyanın en güzel sesi en güzel yüzüydü onu aldılar hemen silip giydirdiler ağlıyordu sürekli o ağladıkça amelyat bitmek bilmedi sonra getirip yanağıma koydular o anda sustu o anlara sahit olmak tarifsiz bi duyguydu amelyat bitti odaya çıktığımda hemen sütümde geldi meleğimle kavuştum korkulacak bişey yokmuş karnımada bastıklarında uyuşukluktan bişey hissetmedim ilk ayağa kalkış zordu ama bir haftayı atlatınca gerisi kolay şuan bugün 19 günlük olduk gayet iyiyim kendim kalkıp bebeğimle ilgilenibiliyorum darısı tüm hamilelerin başına hepinize kolay doğumlar nasip olsun burada hergün doğum hikayeleri okuyordum şimdi ben yazıyorum isteyen herkese Allah bu duyguyu tattırsın🌸