SedanurAydnAta Sedefkartalice1903 çok sağol canım mutlaka deneyeceğim baya rahatsız edici olmaya başladı çünkü 😬
Zeynozeyyo Ayy🤭 ben onu ilk evledim zaman lar cinsel ilişki esnasında yasadım ne kötü birsy😂 di com sukur şimdilik birsey yok hamileyken de yasamadım simdi de afeederwiniz gülerken ve oksürürken fln idrar kacagı oluyor azcıj😔
SedanurAydnAta Zeynozeyyo ilişki esnasında hiç başıma gelmedi 🤦🏼♀️ Tüm olay bozulurdu sanırım 😅🙊 benimde gece oluyor işte eşimde uyanmış duymuş gece karnındam geliyor sanmış korkmuş garibim 😂
minikmelegim_ Bu post açilali cok oldu galiba ama cevabi burda 😀 SedanurAydnAta BurcuY Arenbebek Hafizeipek elifiii Sarella https://www.instagram.com/tv/B3MUp_BFGX-/?igshid=1uvwdvm8ghzz5 Zeynozeyyo
Duyguvv SedanurAydnAta cnm bendede oluyordu ama hamileleikte değil normal zamanlarda olsun ilikşkiden sonra falan olsun baktım olacak gibi değil eşimden gerçekten utanmaya başladım vajina estetiği oldum ondan sonra hiç olmadı 😁😁
Duyguvv SedanurAydnAta hayır kırkın çıktıktan sonra yapılıyor ama Bidaha normal Doğum yaparsan estetiğin etkisi gidiyor ben şuan gebeyim normal Doğum istiyorum ve doğumdan sonra Bidaha estetik yapmayı düşünüyorum
Mutlukalp Bende hamilelik öncesi ilişkiye girdikten sonra nadiren oluyodu ilişkide hava alıyodum sanırım🙈
SedanurAydnAta Mutlukalp bende de oluyordu da 🙊 Birden böyle artmasına şaşırdım gündüz yok gece oluyor hep 😐