iremkarademiir Kızlar 40+3 gebeyim dün rutin kontrolde 4 cm açıklık dendi ama hala sancım vs yok açıklıkta aynı evdeyim böyle olup kaç günde doğururum acaba
iremkarademiir minigiminannesi03 karnımda biraz gaz sancısına benzer bişeyler oluyor bebeğim de epey hareketlendi ama başka bişey hissetmiyorum umarım sağlıkla tez vakitte gelir
YaseminBatrk iremkarademiir ay maşallah. İnşallah hissetmezsiniz çok. Ama bence yine gidin hastaneye dünden bu zamana açılmaniz ilerlemiş olabilir.
Nuraysss iremkarademiir canim o gaz sancisi degil 🤣 1 gune dogurursun sen. Sancilarin 10 dkya bi dusunce git hastaneye
minigiminannesi03 iremkarademiir açılma olmaya başlamış o yuzden gaz sancısı gibi hissediyorsun canim
ilkanneyim06 Sağlıkla kucağınıza alın siz yine hazırlıklı olunda bebisiniz ansızın gelirse rahat rahat gidin hastaneye 🥳 bayada acılmanız varmıs 🥹 hayırlısıyla gelsin insallah
Melekg Bnmde 4 cmdi doktor mikrop kapmamam için doğumu başlatmıştı hemde odamda bile durmadım doğumhanede bekledim
iremkarademiir Melekg suni sancı gibi bir seçenek sunmadılar bana açılmam ilerledi mi diye bakmak için çağırıyorlar sadece umarım bir sorun olmadan sancım gelir de doğururum