miracefemom7 Ay hepimizde Bi mide bulantısı benimkide çok hareketli hani yerleri daralmisti bunların 😅😅
Aystsn miracefemom7 hadi bakalım takipteyim bu gece bu postan kim gidecek acaba yada giden olucak mı😂😊
miracefemom7 Aystsn ay hadi bakaljm haber verin giden olursa 😅 bugün Bi değişik hissediyorum ama hadi bakalım bizim oglus supriz yapacak mı perşembe normalde kontorlumuz dayanacak mi
Egelihatunn Aselmira26 hadi hakkında hayırlısı kuzum bizimde 5 gün son iki haftadır sancı var açılma yok bana da dua et bende doğurayım 😂😘🥰 bende snaa edeyim.. Hepimiz birbirimize edelim.
kuzucumoglum Aselmira26 bendede mide bulantısı yerine yanma var oda sayılır mı a dostlar azcik kasik ağrım tuvalete cikamiyorum doğru düzgün 38+0 haftaligim ne diyorsunuz topluca gitmeyelim 😁
agylik Aselmira26 gitmek isterim lakin doğuma götürecek sinyaller yok bende 😅 40+6 ile yarın da 41 olmak üzere kapatırım gibi bu seneyi 😅
Kymrv20 Benimde sancım yok ama pazartesi alalım dedi doktor bebegi ilk gebeligim ve yasım 34 oldugu için sezaryan yapacak normal yapmıyor doktor ☹️Sezaryandada korkuyrm yani 2 ocak doğum var
qwerty2 Aselmira26 arada kasılma oluyor, belimden kasıklarıma bacaklarıma doğru sızı şeklinde bir ağrı gidiyor. Ama inşallah bu gece doğurmam ya. Pazartesi falan doğurayım istiyorum 😏
beyzzsenturkk Aselmira26 karnım epey bi kasılıyor ve asagıda cok baskı hissediyorum karnım yırtılcak gibi esim sen bu aksam dogurursun diyor ben daha yataktan kalkamıyorum acıma yatakta dogurcam galiba😂
Alinbaby Aselmira26 benimde sabah migde bulantısı vardı hafif de agrım ama şuan yok 40+1 deyiz inşallah bugün gelir gelmezse 41 de suni alıcaz mecbur
Amara_2019 Aselmira26 benim de biraz ağrılarım var 39+5 haftalık olduk benim de dün geceden beri şeffaf bi akıntım var hamileliğim boyunca beyaz akıntı vardı ama bu iki gündür şeffaf ve sümüksü gibi anladım gitti
heyzil06 Ben de bulantı gibi böyle halsizlik isteksizlik gibi bişeyler yaşıyorum doğum belirtisi midir diye bakmaya gelmiştim karnımda da gaz sancısı gibi ağrılar oluyo ama kasıklarımda değil karnımda genel böyle başlar mı doğum acaba 🥹