Duyulurum Papatyaa_01 çok güzelmiş çok da iyi olur hastanede. Ben bundan götürmüştüm ama doğum sonrası yediğim serumlardan ödem olmustu ayaklarımda ayagima girmedi terlik 🙂 eşimin terliğini giymiştim 😄😅
CeydaST Papatyaa_01 ben de çok beğendim fakat ayağınıza Bi giyin derim çünkü parmak kısımları rahatsız etmişti beni. Sizi rahatsız etmezse alın. Bence terlik terliktir ya asla almam lohusa terliği falan çok gereksiz masraf geliyor bana
Papatyaa_01 CeydaST yani bu lohusa diye geçmiyor ama ben hem hastanede hemde günlük hayatta kullanırım diye böyle birşey tercih ediyim dedim, birde bi numara büyük alcam inşallah rahatsız etmez, kullanıcı yorumlarının çoğu memnun ama nolur bilemiyorum :)
burcukoksal Ben aldım o beyaz terlikten çok güzel ama kalıbı küçük 38 giymeme rağmen 40 aldım kalın çorapla giycem diye gelince ince çorapla giydim tam oldu yani bildiğiniz ucu ucuna oldu ama bi daha iadeyle uğraşmadım idare ederim dedim 41 alsaydım keşke diye pişman oldum. Ve evet plastik kokusu günlerdir geçmedi.
CeydaST Papatyaa_01 ben büyüğü de denedim de rahatsız etti beni. Tabi seni rahatsız eder mi bilmem o yüzden dedim deneyebileceğin yer varsa önce Bi dene. Duruşu falan çok güzel aslında ama ben alamadım denedikten sonra
Papatyaa_01 EmelBG_ bencede düğmeliler daha rahat kimiside elbise geceliği rahat buluyor ama hastane ortamında elbise tarzı gecelikle rahat edemem herhalde gelen giden olur felan :)
EmelBG_ Papatyaa_01 Yani sezaryan olduğum için uzun kollu gecelik aldım bende tişört gibi çünkü giyemiyorsun malesef altına birsey sezaryan olunca birde Benşm riskli olduğundan doğumlarım . 5 gün yattım ilk doğumda bakalım şimdi nasıl olucak .
Papatyaa_01 CeydaST aklımda olsun dışarı çıktığımda bir deneyim tabi rahatsız ederse almanında bi mantığı kalmıyor 🤷🏻♀️
CeydaST Papatyaa_01 aynen öyle boşa para verme eğer rahatsız ederse diye söyledim kuzum şahsen ben alamadım baya parmaklarıma değiyordu uç kısmı rahatsız etti
Papatyaa_01 EmelBG_ aynen sezeryanda gecelikz daha rahat oluyormuş benim şimdilik normal doğum görünüyor ama tabi nasıl olur bilemem 🤷🏻♀️ Allahım fazla yatırmasın inşallah sizde bende sağlıcakla kavuşuruz bebişlerimize 🤲
EmelBG_ Papatyaa_01 Amin inşallah canım benimde öyle 8 cm ile sezaryana alındım rezillik çektim zaten oyuzden birton birde 🤦♀️😂. Amin inşallah canım sağlıkla gelsin 💕
Dilek-Murat Bende aldım bundan kızlar daha bu sabah geldi… bayaa bir kaba duruyor ama kullanışlı sade sevenler için…👍
SerapBagci Papatyaa_01 ben pufidik ev terliklerinden aldım rahat etmek için 😂 gebelik boyunca ayaklarım şişti hiç bir ayakkabım olmadı mecbur hep bu tarz terliklerle gezdim o yüzden görmek bile istemiyorum artık 😂😂😂
Papatyaa_01 SerapBagci benim şimdilik şişlik yok kendi ayakkabılarım oluyor ama ilerleyen haftalarda nolur bilmem :) bana hem doğumda hem doğumdan sonra kullanışlı olur diye böyle birşey tercih ediyim dedim :)
Karman34 Papatyaa_01 bende bir tane bu tarz bir tanede lohusa terliği diye geçiyor ondan koydum bakalım kullanabilecekmiyiz ikisinide 😊
Papatyaa_01 Karman34 giyeriz inşallah :) ben sadece bunu almayı düşünüyorum lohusa terliği giyeceğim pijamalara uymuyor çünkü 😂