Muhammedarasannesi Gul616161 maşallah Allah kucagını kucagımızı boş bırakmasın son yılda bir gol attı bebiş
CeydaST mrvsrcn ben onu 3. 5 yıl yaşadım 1 düşük te oldu geçen sene. Çok iyi anlıyorum her ay umutlanmak nedir biliyorum. Duam isteyen herkesle
Gul616161 Ayezhanim inşllah kuzum. Emin olsam herkese süpriz yapıcaktım ama emin değilim. Bugün kan versem düne göre artmışmıdır sizce
Alis-sss mrvsrcn bence 12 gün sürüyor iğnenin etkisi bende yapmıştım ordan biliyorum ama herkeste farklı olurmu bilemem
Alis-sss mrvsrcn hayırlısı olsun dediğim gibi herkeste farklımı olur bilmiyorum benim doktorum 12. Gün test yap derdi sizin kaçıncı gün yapmanızı istedi
myangelson mother2 ben onu öteki yaptırdığı 2 ignelerinde öyle görmüş diye anladım yanlış mı anlamışım ki
minipanda Gul616161 markası innovitaysa guvenmeyin baska test alin eczaneden bende daha koyusu cikti negatfti ,hatta sikayet ettim trendyola
myangelson mother2 hee ben post sahibine yazmıştım onu senin attığını gormedim canım kusura bakma eğer 10. Gün yoksa bugün çıktıysa gebelik vardır büyük ihtimalle 🙏🏻🤍