Zln2152 Ebrarliva benim ikinci gebeliğiM ve 15+5 haftalığız henüz ben bile hissetmiyorum harektelerlerini sizin o haftada hissetmeniz çok zor büyük ihtimalle bağırsak hareketleridir veya gazdır çünkü o haftalarda bebeğim gücü kilosu ne olabilir ki
Papatyaaa__ Ebrarliva yemin ederim bende 11 +6yım sanki böyle pıt pıt diye bişey hissediyorum 3cü hamileliğim😍
Ebrarliva Papatyaaa__ evet olabiliyormuş 😍😍 büyük kadınlarda erkek olunca erkne hissedilier derker ne kadae dogru bilemem artik😍♥️
Papatyaaa__ Ebrarliva banada öyle dediler doktor olabilir dedi azda olsa hissedebilirsin dedi🥹🥹inşAllah bakalım hayırlısı
Papatyaaa__ Ebrarliva daha değil aslında 12hafta olduk bugun tahmin yürütebilirler ama ben tahmin istemiyorum net söylesin istiyorum o yüzden 3hafta sonra gitcem inşAllah
beatrice00 Olabilir bende ilk hamileliğimde 17. Haftada dışarıdan görmüştüm hareketlerini büyük ihtimal önceden oldu ama ben anlayamadım. 2. Hamileliğimde de 13. Haftada hissettim
minigiminannesi03 Ebrarliva bende 12 haftada hissetmeye başlamıştım esimse 14+5 ken hissetti sanki kabirgama girmişti öyle kuvvetli geliyordu🤣🤣🤣 geceleri oynasmayi seviyordu gündüzleri uyuyordu 🤣🤣🤣
affa Ebrarliva kimse hiss etməsə bile emin ol ki sən onu hiss edersin.bos ver hiss edemezsin diyenleri sənli kendini biliyorsun🤷 ve nokta.