Tugbaysima ben de gece 2 de suyum gelince hastaneye girmiştim cnmm sabah 9a kadar 20 dk 10dkda bir gidip gelen sancılarım birden kayboldu ve açılmam 1 cmdi doktor suni sancı vereceğiz dedi saat 14:10da aldım bebeğimi kucağıma evet çok zor bir süreç insan yoruluyor ben ilk bebeğimi kendi sancımla doğurmuştum kesinlikle suni sancı daha zor ama sonunda bebeğine kavuşacağını düşün motive ol sümmes sebile yessarahu oku sancın gelince pilates topunda zıpla inş en kısa sürede sağ Salim kavuşursun bebeğine
Suni sancıyla nasıl başa çıkılır
Tugbaysima ben belime sıcak su torbası koyuyordum biraz iyi gelıyordu allah kolaylık versin
Tugbaysima ne yaptınız iyi misiniz?
Eymencan47 açılma ilerlemedi sürekli alttan muayene edildiğimle kaldım sezeryana hazırlayacaklar normal doğum olmadı
Defneninannesi- hepsini yaptım bunları doğumdan önce se yaptım ama olmadı sezeryana giricem 😔
Archenemy_56 olmadı açılmadi sezeryan olucam 😔
Kbr hiçbir şey fayda etmedi sezeryana giricem
hamzaaybarssmom çok kötüyüm daha kötü olduğum bir gün yok ne kadar istediysem olmadı sezeryana giricem inşallah
- Düzenlendi
Tugbaysima dert etmeyin önemli olan saglıkla kavuşmak. Tansiyon çıkabiliyor o da tehlikeli oluyor. Herkes kolayca normal doğuracak diye bir şart yok. Hepimiz istedik ama bana da nasip olmadı. Ama vok güzel sezeryan doğumlarım oldu. Çok sağlıklı güzel çocuklarım var. Bence yenileyin kendinizi stresi bırakın kabul edin durumu güzle bir gün olsun. Umarım ameliyatınız rahat geçer bebeğinizi görünce hepsi geçer.
Tugbaysima Allah yardimciniz olsun hayırlı sağlıklı alın bebeğinizi kucaginiza bu kadar saat açılma olmadığı halde ne diye sancı cektirirler anlamış değilim bende iki doğumu bir arada yaşadım 15 saat suni sancı sonra sezeryan ısrarla almıyorlar nedense
Ne bicim dogum yaptiriyorlar yaa yazik degil mi surekli alttan muayene iste bu yuzden sevmiyorum erken gitmeyi rabbim yardimcin olsun saglikla al yavrunukucagina insallah
Tugbaysima benimde suni sancı aldığımda hiç yoktu canım 24 saat suni aldıktan sonra 4 cm acilmam oldu doktor beni doğum odasına indirdi suyumu patlattı sonrasında sancılarım arttı acilmam bir an da fazlalaştı ve ıkınma istegi geldi sonra doğdu bebek ama çok çektim ikincide. Şuan bende doğumdan çok korkuyorum yaa 😔😔
Tugbaysima Hiç korkma canım stres yaptıkça tansiyonun etkilenir seni ve bebeği en sağlıklı şekilde kavuşturacaklar doğum şekline sakin odaklanma
Tugbaysima Yeter ki sağlıkla kavuşun boşver ,sancı çekerken keşke beni sezeryana alsalar dediğim anlar oldu . Ne yaşayacağını bilmeden düşünüyor insan ,sağlıkla gelsin , Allah kolaylastirsin ❤️
Tugbaysima suni sancı almaktansa evde doğal sancilarini çekmek daha iyi bence suni sancı çok can yakıyor rabbim sagsalim doğum nasip etsin bir seste kurtulursun inşallah
Tugbaysima hayırlısı buymuş demek ki asla üzülmeyin benim kendi isteğiyle sezeryan olan birsürü arkadaşım var sizin ve bebeğinizin sağlığı en önemlisi 😇😇tebrik ederim şimdiden Allah analı babalı büyütsün
Dr4 çok şükür şimdi yanımda uyuyor meleğim
inci_tanesi sezeryan doktorlar gerçekten çok iyiydi boşuna 18 saat ağrı çektim çok zordu yalvarıyorum sezeryana alın diye yok almadılar en son tansiyon düşünce artık riske atmayalım dediler tabi sezeryan da zor ama o suni sancı kadar değil Allah’a çok şükür geçti geçiyor geçecek kızım yanımda artık 🥹
Tatlimm gerçekten her gelen mi bakar biri gelecek diye aklım çıkıyordu Allahım sezeryan doğum kurtuluşmuş
Mustafayigitvebeytugannesi yine iyi dayanmışsınız ben yatsam mı yürüsem mi kalksam mı bilemedim çok kötüydü ve işe yaramayacağına emindim ama ilk normal doğumu destekledikleri için olan bana oldu
Nazendehanim ay inanır mısınız ameliyathaneye girince tansiyonum düştü 😂😂
2023bebegim işte suyum gelip sancım olmayınca suniyi dayadılar çok kötü bir tecrübeydi sonuna kadar sezeryan diyorum
Eymencan47 aldıkları doğru kararlardan biri sezeryan o zaman gerçekten suniyi çekebilene helal olsun
Tugbaysima gözünüz aydın. Bende şimdi hastaneye yatış yaptım yarın sabah kavuşuyorum insallah oğluma
Tugbaysima cok sevindim canım sağlıkla büyüt prensesini nasıl doğduğunun bi önemi yok ikinizde sağlıklıysanız çok şükür
Dr4 allahım sağlıkla kavuştursun inşallah 😍😍😍