Ceycey13 merhaba cengiz beye de düzenli olarak gidiyorum ama agzından laf almak zor. Çok iyi Bi cerrah olmasına ragmen Muayenesi kısa sürüyor o yuzden enzar beyi tercih ediyorum acıkcası. anadoluda ayrıntılı artık yok maalesef. Devlette de yapılmıyor. Araştırmada özel muayene ayrıntılıyı 88 liraya yapıyorlardı fakat şuan olanlarıda iptal ediyorlarmış. Anadoluda Necmettin bey cekiyordu eskiden. Suan bigada 350 ye yapıyor. Bigaya Giden arkadasım cok memnun kaldı. Bende hazır ezcan hanımın yanına gelıyor dıye bıgaya gıtmedım ama kendı klınıgı olmadığından herhalde ilgi sıfırdı. Bidaha ki geldıgınızde belkı bebek yuzunu gösterir diyip savdılar. Bıdaha gidermiydim acaba? Tabi bunlar hep para tuzağı. Barbaros poliklınıgı var. Turan Bey eski Bi doktor eşimi doğurtmuş öle diim ama iyidir dedi kaynanam.300 lira dedıler rapor vermiyoruz dediler sanırım. Mehmet Ali kılçık var hiç gitmedim komşum düzenli ona gitmiş memnun. Ama memnun olmayanda cok var. Bence ayrıntılıda onemli olan makınasının kalıtesi renklı fotoların olması ve sizi bilgilendırmesi ilgilenmesi.